ingredients

Sestavine trajnostne nege kože

NAŠE SESTAVINE IN FORMULE: KAKO RAZVITI TRAJNOSTNO NEGO KOŽE

Želimo, da se vaša koža počuti srečno in zdravo. Ker nas povezuje neposredno z naravo, smo predani temu, da formule naših izdelkov pomagajo vaši koži, da se dobro počuti v srečnem in zdravem okolju.

Odkrijte, kako razvijamo trajnostno nego kože z uporabo sestavin naravnega izvora in biorazgradljivih surovin, ki so pridobljene na odgovoren način.

 

Organske sestavine naravnega izvora

Pridobivanje sestavin iz naravnih materialov je pomemben korak stran od gospodarstva, ki temelji na fosilnih gorivih. Medtem ko se trudimo povečati količino naravno pridobljenih sestavin za formule naših negovalnih izdelkov, skrbno ocenjujemo tudi njihovo učinkovitost v negi kože in njihov vpliv na okolje.


Biorazgradljivost

Pri razvoju formul za nego kože se osredotočamo na biorazgradljivost kot eno od prioritet. Z uporabo biorazgradljivih sestavin zagotovimo, da se lahko materiali, ki jih uporabimo, vrnejo v naravo, ne da bi škodovali okolju..


Veganska kozmetika

Vse več ljudi po svetu se zavezuje veganskemu življenjskemu slogu, saj materiali živalskega izvora ne odsevajo njihovih vrednot življenja v harmoniji z živalmi. NIVEA svojim potrošnikom z veseljem ponuja veganske izdelke za nego kože, ki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.


Naša zaveza odsotnosti mikroplastike

Mikroplastika je vir onesnaženja tako zemlje kot morja povsod po svetu. Kot vodilna znamka za nego kože smo že zgodaj sprejeli ukrepe za prenehanje uporabe mikroplastike v naših izdelkih, ki se spirajo, in s koncem leta 2021 izločili mikroplastiko iz vseh naših izdelkov širom sveta.


Naše trajnostno palmovo olje (olje palmovih jedrc)

Olje palmovih jedrc je zaradi edinstvenih lastnosti zelo pogosto uporabljena sestavina formul za nego kože. Glavna težava palmovega olja je, da se pogosto uničijo velika območja deževnega gozda in se na njegovem mestu zasadijo nasadi oljnih palm. Pri znamki NIVEA smo prepričani, da mora biti palmovo olje (olje palmovih jedrc) pridobljeno trajnostno, s čimer se prepreči krčenje deževnih gozdov.


Varnost kože in transparentnost

NIVEA si prizadeva za razvoj izdelkov, ki upoštevajo varnost kože, okolje in visoka pričakovanja potrošnikov glede nege kože. Za transparentnost svojih formul in lažjo odločitev za nakup trajnostnih izdelkov za nego kože NIVEA nudi preproste, vendar podrobne informacije o skoraj 600 sestavinah, ki jih uporabljamo.

Preberite več in raziščite leksikon sestavin, ki jih uporablja NIVEA. 


One Skin. One Planet. One Care.

Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacije, nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.