(0)

Antiperspirant Deep Extreme v spreju za moške

novo

Zaupajte antiperspirantu NIVEA MEN Deep Extreme v spreju in odkrijte moč MAXXTECH formule s črnim ogljem in svežino nove poživljajoče dišave. Za zanesljivo zaščito pred, med in po športu.

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Anti-bakterijski
Antiperspiranti/Zaščita pred potenjem
Za vsakodnevno uporabo
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Zanesljiva zaščita pred potenjem in neprijetnim vonjem pred, med in po športu.
  • Za občutek suhe in čiste kože.
  • Učinkovita zaščita pred bakterijami.
  • Ne pušča vidnih črnih sledi.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 PRETRESITE
Dezodorant pred nanosom pretresite.
2 NANESITE
Popršite ga na kožo pod pazuhami.
3 POČAKAJTE
Počakajte, da se posuši, preden se oblečete.
4 POZOR
Ne nanašajte na poškodovano in razdraženo kožo.

Odkrijte več o tem izdelku

Iščete zanesljivo zaščito pred, med in po športu? Odkrijte dezodorant antiperspirant NIVEA MEN Deep Extreme v spreju za moške z močno formulo MAXXTECH, ki je obogatena s črnim ogljem in svežino nove energične dišave. Učinkovita formula z ogljem nudi močno učinkovito delovanje proti bakterijam in koži hkrati zagotavlja zanesljivo in močno zaščito pred znojenjem ter dolgotrajno dišavo z nepremagljivo svežino. Pohitite, saj bo izdelek na voljo le za kratek čas, ekskluzivno v drogerijah dm in drogerijah Tuš.

Opozorilo:

Izjemno vnetljiv sprej s potisnim plinom. Doza je pod tlakom. Zaščitite jo pred sončno svetlobo in je ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Ne prebadajte ali sežigajte je niti, ko je povsem prazna. Izdelek uporabljajte izključno za predvideni namen. Ne pršite v oči. Ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. Ne pršite v odprt plamen ali žareče telo. Hranite ločeno od virov vžiga – ne kadite. Hranite izven dosega otrok. Reciklirajte samo prazno embalažo.

Številka izdelka: 93381 (93381-09088-33)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Charcoal Powder, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectoride, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Limonene

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)