Splošni pogoji

1. OSEBNI PODATKI

Več o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.

 

2. VSEBINA

Razen, če ni izrecno navedeno drugače, je vsa vsebina na našem spletnem mestu, vključno (a ne omejeno) z besedilom, fotografijami, grafikami, avdio in video datotekami, last našega podjetja. Uporaba avtorsko zaščitenih vsebin brez izrecnega dovoljenja je mogoča le v zasebne in ne tudi javne oz. komercialne namene. (prenos in podvajanje podatkov ipd.). Za prilagajanje, prevajanje, urejanje ali kakršno koli drugo obdelavo vsebin je potrebno predhodno pisno soglasje s strani Beiersdorf AG.
Nepooblaščena ali nepravilna uporaba registriranih blagovnih znamk ali logotipov podjetja Beiersdorf AG je prepovedana. 
V primeru kršitve avtorskih ali drugih pravic intelektualne lastnine lahko podjetje proti kršitelju sproži civilni in/ali kazenski postopek. 

 

3. IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Če prenašate ali uporabljate materiale v kakršni koli drugi obliki, to počnete na lastno odgovornost. Beiersdorf ne odgovarja za kakršno koli posledično škodo uporabniku, zlasti za podatke, strojno ali programsko opremo.  Odgovornost za namerno dejanje in grobo malomarnost ostaja nespremenjena. Beiersdorf ne prevzema nobene odgovornosti za kršitve pravic tretjih oseb.

Informacije objavljene na tem spletnem mestu so bili skrbno zbrani in preverjeni, a Beiersdorf ne prevzema odgovornosti za njihovo veljavnost, točnost, popolnost in/ali kakovost. Spletno mesto stran služi le za splošno informiranje in ne more nadomestiti zdravniškega ali specialističnega mnenja. 

 

4. OCENE IN MNENJA 

Registrirani uporabniki imajo možnost ocenjevanja izdelkov, procesov ali drugih ocen v sklopu ponudbe na našem spletnem mestu. Z oddajo ocene uporabnik soglaša, da lahko Beiersdorf objavi oceno kjerkoli, za nedoločeno časovno obdobje in lokacijo. Beiersdorf lahko objavlja in distribuira oceno brez omejitev, tj. v vseh oblikah uporabe in medijev, na spletu in zunaj njega. Prav tako ima Beiersdorf pravico skrajšati vsebino tovrstnih ocen. Če uporabnik ob oddaji ocene zapiše ime, je Beiersdorf upravičen, ni pa dolžan, da ga navede ob objavi ocene. 

Z oddajo ocene in/ali komentarja, uporabnik hkrati  zagotavlja, da ne bo zavestno oddal ocene, ki je neresnična ali ki (a) krši zakon o avtorskih pravicah ali katere koli druge pravice tretjih oseb; (b) ki krši zakon; (c) ki obrekuje, žali ali diskriminira katero koli osebo ali podjetje; (d) za katero je prejel plačilo ali drugo obliko plačila od tretje osebe; (e) ki vsebuje informacije o drugih spletnih mestih, naslovih, e-poštnih naslovih, kontaktnih podatkih ali telefonskih številkah; ali (f) ki vsebuje računalniške viruse, trojanske konje ali druge potencialno škodljive računalniške programe ali datoteke. Beiersdorf si pridržuje pravico do odstranitve vseh ocen z nezakonito vsebino, zlasti ocen, ki so diskriminatorne in spodbujajo nasilje.

 

5. PRAVNE POSLEDICE

Beiersdorf si pridružuje pravico da uporabniku onemogoči dostop do polja za prijavo, če ta krši trenutne pogoje uporabe in/ali zakonske določbe. V tem primeru uporaba tega območja uporabniku ni več dovoljena in je zato vsaka nadaljnja uporaba nedovoljena. Beiersdorf si pridržuje pravico sprožiti civilni in/ali kazenski postopek v primeru nepooblaščene uporabe in kakršno koli kršitev pravic, zlasti kršitev osebnih pravic, blagovnih znamk, modelov, avtorskih pravic in drugih pravic industrijske lastnine, v skladu s civilnim in/ali kazenskim pravom. 

Neveljavnost ali ničnost enega od teh pogojev uporabe ne vpliva na učinkovitost preostalih pogojev uporabe.

Če želite prijaviti kršitev zakona na naši spletni strani, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite.

To lahko storite preko:

e-pošte: Slovenia.Contact@beiersdorf.com

s pošiljanjem po pošti na naslov: 
 
BEIERSDORF d.o.o
Trg Republike 3
1000 Ljubljana