Splošni pogoji

1. OSEBNI PODATKI

Če imate vprašanja glede varovanja podatkov, preberite naše pravno obvestilo.


2. POSODABLJANJE POGOJEV UPORABE

Obstoječe pogoje uporabe je zaradi nenehnih tehničnih in pravnih novosti potrebno občasno dopolniti in/ali posodobiti. Prosimo vas, da pred vsako uporabo naše spletne strani preverite datum zadnje spremembe. Datum objave zadnje posodobljene verzije je oktober 2015.


3. IZKLJUČITVE

Ta spletna stran je namenjena le uporabi s strani prebivalcev države, ki ste jo izbrali na vstopni strani spletne strani www.nivea.com, in v skladu z vsemi lokalnimi zakoni. Materiali na tej strani, vključno z izdelki, storitvami in informacijami, morda niso primerni ali dostopni za lokacije izven te jurisdikcije. V primeru, da so ponudbe, izdelki ali storitve, ki so dostopne ali objavljene na tej strani, z zakonom prepovedane v državi, ki ste jo izbrali, so neveljavne.

Prosimo, obiščite spletno stran www.nivea.com in izberite svojo lokacijo, da boste preusmerjeni na ustrezno stran.


4. AVTORSKE PRAVICE, BLAGOVNE ZNAMKE IN DRUGE PRAVICE, KI IZHAJAJO IZ INTELEKTUALNE LASTNINE

Celotna vsebina spletne strani podjetja, vključno, a ne omejeno na besedila, slike, grafične predstavitve, avdio in video datoteke, so last podjetja, razen če je izrecno navedeno drugače. (Prosimo, upoštevajte izjavo o povezavah v 5. točki.) To vsebino, ki je zaščitena z avtorskimi pravicami, lahko brez izrecnega dovoljenja uporabljate le v zasebne namene in nikakor ne v javne ali komercialne namene (prenosi, reproduciranje itd.). Spremembe, prevodi ali drugo urejanje ali obdelovanje vsebine so dovoljeni le s predhodnim pisnim dovoljenjem družbe Beiersdorf AG.

Nepooblaščena uporaba ali zloraba katere koli registrirane blagovne znamke ali logotipa družbe Beiersdorf AG ni dovoljena.

V primeru kršitve avtorskih ali drugih pravic intelektualne lastnine lahko podjetje proti kršitelju sproži civilni in/ali kazenski postopek.


5. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Čeprav smo informacije za spletno stran zbrali in preverili nadvse skrbno, za njihovo veljavnost, točnost, popolnost in/ali kakovost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Ta spletna stran vključuje povezave s spletnimi stranmi drugih ponudnikov, za katere pa družba Beiersdorf AG ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli morebitne nezakonite vsebine ali druge pravne kršitve. Beiersdorf AG bo nemudoma odstranil kakršno koli povezavo ali vsebino, takoj ko bo trdno prepričan, da krši veljavne zakone.

Spletna stran služi le za splošno informiranje in ne more nadomestiti zdravniškega ali specialističnega mnenja. V primeru zdravstvenih težav vas zato prosimo, da se posvetujete z zdravnikom oz. s specialistom. Podjetje Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršna koli dejanja, izvedena na osnovi vsebin te spletne strani.

Uporaba spletne strani in nalaganje podatkov je na lastno odgovornost. Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršno koli škodo, zlasti poškodbe datotek in strojne in/ali programske opreme uporabnika, do katere bi prišlo zaradi uporabe in nalaganja podatkov s spletne strani. Odgovornost za namerno dejanje in grobo malomarnost ostaja nespremenjena.


6. KONČNE DOLOČBE

Če je ali postane katero izmed določil teh pogojev uporabe v določeni jurisdikciji nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, to ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost drugih določb teh pogojev v tej jurisdikciji.

Če želite prijaviti kršitev zakona na naši spletni strani, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite.

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Nemčija
Telefon: +49 (0)40 – 4909 -0