(0)

Krema univerzalna za moške

150 ml

Prednosti

Intenzivna nega
Hranilna nega
Obnovitev
Osvežitev
Vlaženje
Hitro se vpije
Vsi tipi kože
  • Večnamenska krema za moške.
  • Kožo v trenutku osveži in navlaži, ne da bi na njej pustila sledove.
  • Formula z vitaminom E in moškim vonjem je idealna za obraz, telo in roke.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

Krema NIVEA MEN je prva večnamenska krema za moške, ki kožo v trenutku osveži in navlaži, ne da bi na njej pustila sledove. Kako deluje? Moška koža se razlikuje od ženske, saj je mastnejša. Ob uporabi običajnih večnamenskih krem ali celo lotionov za telo moški niso zadovoljni z rezultatom. Formule se namreč počasi vpijajo in pustijo masten ali lepljiv film na koži. NIVEA MEN krema je razvita za zelo hitro vpijanje v moško kožo. Je lahka, nemastna in se povsem vpije v nekaj sekundah. S svojo učinkovito formulo z vitaminom E in prijetno svežim, moškim vonjem je idealna za obraz, telo in roke. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 83921 (83921-09190-03)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Uporaba

1NANESITE

Kremo s krožnimi gibi nanesite na očiščen obraz in telo.

2PONOVNO NANESITE

Kremo po potrebi ponovno nanesite, če želite dodatno nahraniti kožo.

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Paraffinum Liquidum, Parfum