(0)

Lak za lase Volume Care

Negovalna formula laka za lase NIVEA Volume Care s pantenolom in vitaminom B3 poskrbi za poln in živahen videz las, ki traja ves dan.

Velikost

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Močna obstojnost
Več sijaja
Več volumna
Lasje brez volumna/Tanki lasje

Prednosti

  • Aktivna nega za bolj polne, sijoče lase.
  • Negovalna formula z vitaminom B3 in pantenolom.
  • Zaščita pred škodljivimi učinki visokih temperatur.
  • Za volumen in obstojnost, ki traja ves dan.

Uporaba

1 Utrjevanje
Enakomerno razpršite po laseh z razdalje pribl. 30 cm.
2 Fino poudarjanje
Privzdignite posamezne pramene in jih popršite od korenin do konic.
3 Dodaten volumen
Glavo nagnite navzdol in lak razpršite od zadaj naprej.

Odkrijte več o tem izdelku

Podvojite volumen svojih las in zagotovite izjemno močno obstojnost kreativnim pričeskam. Lak za lase NIVEA Volume Care s keratinsko in toplotno zaščito preprečuje izsuševanje in poškodbe las, ki jih lahko povzroči toplota sušilnika ali likalnika za lase. Posebna negovalna formula s pantenolom in vitaminom B3 poskrbi, da se lasje ne zlepijo in so prijetno mehki na otip. Pantenol globinsko neguje lase in jih krepi od znotraj, vitamin B3 pa okrepi lasne mešičke in s tem pripomore k bolj zdravim lasem. Za izrazit volumen in obstojnost sanjske pričeske, ki traja ves dan. Dodaten nasvet za zdrave in sijoče lase: v svojo prehrano vključite bogate omega-3 maščobe, za česanje las pa uporabite krtačo z naravnimi ščetinami.

Opozorilo:

Nevarnost: zelo lahko vnetljiv aerosol. Doza je pod tlakom: ob segrevanju lahko poči. Hranite daleč od toplotnih virov, vročih površin, isker, odprtega plamena in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne pršite v odprt plamen ali druge vire vžiga. Doze ne preluknjajte in je ne sežigajte, niti ko je povsem prazna. Zaščitite jo pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte je temperaturam nad 50°C. Hranite izven dosega otrok.

Številka izdelka: 86804 (86804-09190-50)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Pantolactone, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum

Aktivne sestavine: Panthenol

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)