• Vsi
  • Gel za lase
  • Pena za lase
  • Sprej za lase
FILTRIRAJ
Razvrsti

Popolno oblikovani lasje s peno, sprejem in primerjem za lase

Ne glede na to, ali svoje lase oblikujete takoj po umivanju, ali zvečer preden greste ven, je dobro oblikovanje tisto, zaradi česar se boste počutili samozavestno. In pričeska, ki jo želite, mora biti videti dobro čim dlje. Nanos pene ali primerja za lase takoj po umivanju vam omogoči, da lahko svojo frizuro oblikujete po svojih željah. Z NIVEA Forming spreji za oblikovanje las, ki ne vsebujejo alkohola, pa boste podaljšali čas sušenja in si olajšali ustvarjanje želenega videza.

Gel za lase – vaše skrivno orožje za oblikovanje

Z uporabo gela za lase lahko svoje lase oblikujete ne da bi jih zlepili. Gel za lase drži ves dan, nanesete pa ga povsem preprosto tako v mokre kot suhe lase. Zvečer ga le izčešete in zabrišete vse sledi. Kanček gela za oblikovanje las podrgnite med dlanmi in ga nanesite na lase od zadaj naprej. Posamezne pramene utrdite s pomočjo konic prstov. Končano.

Oblikovanje moških las – povsem drugačne potrebe

Moški lasje zahtevajo drugačno nego in oblikovanje. Geli za lase NIVEA MEN zato vključujejo Power gel in gela za lase Craft Stylers za posebej močno obstojnost pričeske. Če želite malce bolj prefinjen videz, preprosto uporabite manjšo količino gela le na posameznih pramenih.

Popolna frizura - pripravljeni, pozor, zdaj!

Popolna pričeska zahteva svoj čas. Predvsem pa si želite, da bo takšna ostala čim dlje. Pa naj gre za volumen ali sijaj, za ženske ali moške. Za to vam svetujemo uporabo primernega NIVEA laka za lase. Z njim boste utrdili tako posamezne pramene kot celotno frizuro, lasem pa dodali popoln sijaj. Za čudovito in dolgo obstojno frizuro. NIVEA vam ponuja različne linije izdelkov, da boste lahko oblikovanje svojih las ukrojili primerno svojemu tipu las.