Balzam za lase: dodatna nega vaših las

Vaši lasje potrebujejo redno nego prav tako kot vaše telo ali obraz. V idealnem svetu bi morali nego za poškodovane lase uporabljati večkrat mesečno. Takšna nega je še posebej pomembna in nujna za suhe, poškodovane in utrujene lase. Če nimate časa za dodatno nego las, uporabite balzam. Balzam je odlična in hitra alternativa, za povrh pa je priročen za uporabo. Vaši lasje bodo po uporabi balzama negovani in se bodo z lahkoto razčesali.

Izberite balzam glede na tip in potrebe las

Za nego las bi morali izbirati izdelke tako, kot za nego kože. Glede na tip. Na primer: barvani lasje niso vedno tudi poškodovani. Tanki lasje brez življenja pa imajo drugačne potrebe kot divje skodrani lasje. Vsi izdelki za nego las imajo eno skupno lastnost: balzam poskrbi, da bodo vaši lasje preskrbljeni s hranilnimi sestavinami. Površino las zgladijo in ustvarijo svilnat lesk. Poleg tega boste po uporabi nege ali balzama lase veliko lažje razčesali. To je še posebej pomembno pri izredno dolgih ali skodranih laseh. Zato bodite pozorni, da boste v širokem naboru NIVEA izdelkov za nego las izbrali svojim lasem primernega. Umivanje in oblikovanje vaših las bo postalo užitek.

Kako pravilno uporabite balzam za lase?

Balzam za lase lahko uporabite vsak dan. Priporočljivo je, da balzam za lase nanesete vsakokrat po uporabi šampona. To vam ne bo vzelo več kot minute časa, saj ga na laseh skorajda ni treba pustiti učinkovati dlje. Količino balzama v velikosti oreha – odvisno od dolžine las – enakomerno razporedite po dlaneh in vmasirajte v lase. Še posebej pozorno ga nanesite na konice dolgih las, saj so te pogosto suhe in se lahko začnejo cepiti. Temu se lahko izognete prav z redno uporabo nege ali balzama. Po tem lase sperite z izdatno količino tople vode. Vaši lasje bodo delovali lažji že po prvi uporabi. Balzam lasem podari sijaj in prijetno lahek občutek.