(0)

Krema za britje Sensitive za moške

100 ml

Prednosti

Negovalen
  • Zmehča dlake na bradi za temeljito in udobno britje.
  • Kožo ščiti pred draženjem.
  • Ne pušča pekočega občutka na koži.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men krema za britje Sensitive za moške s kombinacijo kamilice in nepozebnika ščiti kožo pred draženjem ter zagotavlja udobno britje. Kako deluje? Formula z 0 % alkohola ustvari kremasto peno in ne pušča pekočega občutka na koži. Je zelo blaga in obogatena z učinkovito kombinacijo kamilice in nepozebnika. Zmehča dlake na bradi za temeljito in udobno britje. Kožo ščiti pred draženjem. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 81308 (81308-09190-03)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Nanesite

Majhno količino kreme nanesite na dlani in jo vmasirajte na moker obraz. Posebej zasnovana za uporabo s čopičem za britje.

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Potassium Palmitate, Potassium Stearate, Potassium Cocoate, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Dimethicone, Maris Sal, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Cetearyl Alcohol, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride