• Vsi
  • Oblikovanje las
  • Šampon
FILTRIRAJ
Razvrsti

Odkrijte

Izdelki za nego moških las NIVEA MEN

Trendi frizure za moške

Trenutno je v trendu veliko frizur, ki si jih lahko moški omislijo, zelo popularen je denimo videz “pravkar sem vstal iz postelje”. Gre za namenoma rahlo razmršeno pričesko, kot jo imamo običajno zjutraj, ko se zbudimo. Čeprav je videti naravna, pa jo morate z izdelki nekoliko učvrstiti, da zdrži ves dan. Osnova pred ustvarjanjem vsake frizure je seveda umivanje las s šamponom in balzamom za lase, kar jih naredi gladke in bolj voljne za česanje. Po umivanju vtrite majhno količino gela za lase med dlani in si nato pogladite lase v različne smeri, da dosežete ta moderen in kul videz.

Urejanje moških las – »wet look« frizura

T. i. »wet look« je ponovno v modi. Popularen je bil v 80. in 90. letih, zdaj pa se je ponovno vrnil v velikem slogu. Za to pričesko morate imeti dovolj dolge lase, da jih lahko s precejšnjo količino gela za oblikovanje las počešete nazaj, stran od obraza. Pri izbiri gela za lase pazite, da izberete takega, ki je posebej zasnovan za učinek mokrih las. Tako bodo vaši lasje dobili lesk, ki je videti kot bi bili mokri. 

Preproste in naravne moške frizure

Najbolj prefinjene moške frizure so običajno najbolj enostavne. Za preprosto urejanje zadostuje že klasičen gel za lase z močnim utrjevanjem, ki bo vašo pričesko obdržal na mestu ves dan, lasem pa podaril lep lesk. Pri kratkih laseh si lahko omislite le poudarjene konice, na katere nanesete nekaj gela ter ustvarite videz ločenih pramenov las. Če gel nanesete le na krajše lase ob straneh glave in jih počešete nazaj, boste dosegli urejen videz, primeren za službo ali vsak dan. Preizkusite svoj talent oblikovanja las s kakovostnimi izdelki NIVEA MEN.