Popoln začetek ali konec dneva

GELI ZA TUŠIRANJE NIVEA

Saden, svež ali zapeljiv? Intenzivna nega, učinkovito čiščenje ali poživljajoč "dobro jutro" učinek? Za posebej občutljivo ali zelo suho kožo? NIVEA vam ponuja široko ponudbo gelov za tuširanje – od nežnega kremnega gela do bogatega olja in poživljajočega gela za tuširanje.
 

Val svežine in temeljito čiščenje

Nekateri želijo pod tušem svojemu telesu zagotoviti temeljito nego, drugi potrebujejo val svežine, da se zjutraj zares zbudijo. Spet tretji iščejo osvežitev po naporni vadbi ali želijo med tuširanjem in nego telesa prihraniti nekaj časa. NIVEA je razvila gele za tuširanje za vsako potrebo.

Očarajte svoje čute s čudovitimi vonji

Če sodite med tiste, ki si pod tušem radi predstavljajo, da skačejo v mrzlo morje ali se vozijo skozi mediteranske vrtove, je poživljajoči gel za tuširanje prava izbira za vas. Poživljajoči geli za tuširanje NIVEA čudovito dišijo po morski sapici, citrusih ali eksotičnem sadju in cvetju, zaradi česar so popolni za lepši začetek dneva in dobro voljo skozi ves dan. Če se radi tuširate dolgo in stres sproščate pod toplo, pomirjajočo vodo, vas bodo navdušili nežni kremi geli NIVEA, ki z vašo kožo delajo čudeže. Njihova nežna pena razvaja kožo s kakovostnimi sestavinami, prefinjene dišave pa očarajo čute. NIVEA nenehno išče inspiracijo za nove vonje, zato je med našimi geli za tuširanje vselej veliko raznovrstnosti. 

Navlažite in negujte suho kožo

Geli za tuširanje, ki vsebujejo kakovostna olja, vaši koži podarijo občutek temeljite in hranljive nege, še posebej, ko gre za suho kožo. Če imate občutljivo kožo, se boste počutili bolje po tuširanju z gelom z izvlečkom kamilice, tisti s suho kožo pa izberite bogata olja za tuširanje, navdušil vas bo tudi žametni mousse za tuširanje. Piling za tuširanje z drobnimi delci bo kožo očistil, jo nahranil, koža pa bo po tuširanju opazno bolj mehka. Prav tako bo vašo kožo očistil in negoval gel za tuširanje z belo glino.