ZNANOST

REVOLUCIONARNA SESTAVINAKar 10 let zahtevnih raziskav in testiranj več kot 50.000 aktivnih sestavin je bilo potrebnih, da so znanstveniki NIVEA odkrili visoko učinkovito sestavino LUMINOUS630®, ki deluje na celični ravni, da ponovno vzpostavi ravnovesje v proizvodnji melanina v koži. Nova izdelka NIVEA Luminous630 za nego telesa oljni serum in krema za telo NIVEA LUMINOUS630 sta bila ustvarjena z namenom, da izenačita ten kože. Njuna znanstveno preizkušena formula znatno zmanjša vidnost strij in temnih madežev po 4 tednih uporabe.* 

* Prvi vidni rezultati že v 2 tednih. Testiranje oljnega seruma, 4-tedenska študija, 172 žensk, 2022.

EKSPERTI ZA IZENAČEN TEN

IZENAČEN TEN PRI VSEH TIPIH KOŽE

OLJNI SERUM ZA TELO NIVEA LUMINOUS630 PROTI STRIJAM

Oljni serum za telo NIVEA Luminous630 dokazano učinkovito zmanjšuje vidnost strij. Koncentrirana formula deluje od prvega dne, strije pa so manj vidne že po 2 tednih redne uporabe. Učinkovit je pri zmanjšanju strij, ki so posledica nosečnosti, hormonskih sprememb ali izgube teže. Nasvet: Serum lahko uporabite tudi na starejših strijah.

KREMA ZA TELO LUMINOUS630 PROTI STRIJAM IN MADEŽEM

Krema za telo NIVEA Luminous630 izenači razlike v koži ter s tem učinkovito zmanjšuje vidnost strij in temnih madežev v 4 tednih redne uporabe. S svojo lahko teksturo in hitro vpojno formulo intenzivno vlaži vašo kožo do 48 ur, jo naredi prijetno mehko in nudi občutek intenzivne nahranjenosti. Nasvet: Izdelkov NIVEA Luminous630 ne uporabljajte več kot enkrat dnevno.

VIDNI REZULTATI

UŽIVAJ V TRENUTKU, POZABI NA STRIJE!

Oljni serum NIVEA LUMINOUS630 zmanjša vidnost strij, prvi rezultati so vidni že po dveh tednih.** 

** Digitalna simulacija rezultatov 4-tedenske študije oljnega seruma. 
Posamezni rezultati lahko odstopajo.

V&O

POIŠČITE ODGOVORE NA POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

KAKO DOLGO JE POTREBNO UPORABLJATI IZDELEK, DA POSTANEJO STRIJE MANJ VIDNE?

Pri redni vsakodnevni uporabi oljnega seruma za telo NIVEA Luminous630 proti strijam boste prve vidne rezultate lahko opazili že po 2 tednih.

ALI IZDELKI PROTI STRIJAM RES DELUJEJO?

Številni izdelki obljubljajo, da delujejo neposredno na strije. Resnica je, da s kozmetičnimi izdelki strij ne morete popolnoma izbrisati. Lahko pa zmanjšate njihovo vidnost tako, da vplivate na izenačenje razlik v tenu.  Pri tem je oljni serum za telo NIVEA Luminous630 proti strijam dokazano učinkovit.

PRI KATERIH VRSTAH STRIJ JE OLJNI SERUM ZA TELO NIVEA LUMINOUS630 DOKAZANO UČINKOVIT?

Strije se lahko pojavijo na različnih mestih na telesu kot posledica hitrega raztezanja kože. Naš novi oljni serum za telo NIVEA Luminous630 proti strijam vidno zmanjša strije, ki so posledica nosečnosti, hormonskih sprememb ali povečanja telesne teže. Učinkovit je tudi na strijah, ki so prisotne že dlje časa.

ALI OBSTAJA KAKŠEN NAČIN, DA STRIJE IZGINEJO ZA VEDNO?

Strije se lahko sščasoma spremenijo in postanejo svetlejše, nikoli pa popolnoma na iginejo. Z redno uporabo oljnega seruma za telo NIVEA Luminous630proti strijam lahko opazite zmanjšanje vidnosti strij že po 2 tednih.

ALI SE DA POPOLNOMA ODPRAVITI PIGMENTNE MADEŽE NA TELESU?

Pigmentnih madežev ni mogoče popolnoma odstraniti s pomočjo kozmetičnih izdelkov. Vendar naša krema za telo NIVEA Luminous630 proti strijam in madežem pomaga pri izravnavanju razlik v koži in poskrbi za enakomeren ten, da postanejo strije in pigmentni madeži manj vidni.
.