Priročna zaščita pred soncem

SPREJI ZA ZAŠČITO PRED SONCEM NIVEA SUN

Zaščitite svojo kožo z izdelki za zaščito pred soncem v spreju NIVEA in uživajte v preprostem nanosu zaščitnega sredstva na kožo. Samo posprejajte, rahlo razmažite in že ste pripravljeni na zabavo na soncu. 
 

Sprej za zaščito pred soncem: odgovorno uživanje na soncu

Ko vas poletno sonce zvabi ven, so spreji za zaščito pred soncem tisti, ki vašo kožo pripravijo na odgovorno uživanje v toplih sončnih žarkih. Sončna svetloba je za nas vitalnega pomena: ultravijolični (UV) žarki stimulirajo naš metabolizem in krepijo naš imunski sistem. UVB-sevanje omogoča telesu, da tvori pomemben vitamin D, ki vpliva na moč kosti. Preživljanje prostega časa in telesna aktivnost zunaj na soncu sta dobrodejni za ljudi vseh starosti. Čeprav ima sončna svetloba pomemben vpliv na zdravje ljudi, pa moramo biti pri izpostavljanju soncu zelo previdni. Otroška koža je še posebej občutljiva na pretirano izpostavljanje UV-žarkom. Sprej za zaščito pred soncem NIVEA SUN nudi dolgotrajno zaščito kože, da se ne celice ne poškodujejo in tako ščiti tudi pred razvojem kožnega raka. Zaščita v spreju je enostavna za nanos in omogoča hitro in predvsem zanesljivo zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem. 

Učinkovita zaščita pred soncem

Spreji za sončenje so preprosti za uporabo in učinkovito zavirajo škodljive učinke intenzivnega sončnega sevanja. NIVEA je razvila različne spreje za zaščito pred soncem za različne potrebe uporabnikov – negovalni sprej združuje učinkovito zaščito pred soncem z nežno nego in intenzivnim vlaženjem. Sprej za zaščito pred soncem NIVEA SUN Protect & Moisture zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži. Na voljo je v priročni družinski embalaži. Sprej za zaščito pred soncem NIVEA SUN Protect & Bronze vsebuje naravne rastlinske izvlečke, ki pospešujejo tvorbo koži lastnega melanina, za enakomerno in naravno porjavelost. Za občutljivo kožo priporočamo spreje za zaščito pred soncem NIVEA SUN Protect & Sensitive, ki kožo hkrati ščitijo tudi pojavim alergije na sonce. Izdelki ne vsebujejo parfumov, barvil in konzervansov ter omogočajo visoko UVA-zaščito. Posebno pozornost pa smo namenili tudi našim najmlajšim, ki bodo s spreji za zaščito pred soncem Protect & Play lahko brezskrbno uživali na soncu.