NIVEA SUN ZAŠČITA PRED SONCEM

Obožujemo dneve, ko lahko uživamo v lepem vremenu, medtem ko nas božajo topli sončni žarki. Čeprav sonce pozitivno vpliva na naše počutje in razpoloženje, moramo biti previdni pri izpostavljanju kože škodljivim UVA- in UVB-žarkom.
Izdelki za zaščito pred soncem NIVEA SUN, ki koži nudijo zanesljivo zaščito, so sedaj na voljo z novo, izboljšano formulo in v modernih embalažah. Da bo vaša koža tudi to poletje ostala zdrava, negovana in brez sončnih opeklin.
 

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA v kategoriji zaščite pred soncem, ki vključuje tudi nego kože po izpostavljenosti soncu in izdelke za smoporjavitev; vrednost maloprodaje v letu 2021

IZBERITE PRAVO NIVEA SUN ZAŠČITO ZASE

SUN

1DOLGOTRAJNO VLAŽENJE

Negovalna formula poleg zanesljive zaščite pred UVA- in UVB-sevanjem ter prezgodnjim staranjem, koži nudi tudi dolgotrajno vlaženje.

ODKRIJTE IZDELKE

sun

2NARAVNA PORJAVELOST

Linija z naravnim izvlečkom pro-melanina spodbuja naraven proces porjavelosti kože, medtem ko zagotavlja zanesljivo zaščito pred UVA- in UVB žarki.

ODKRIJTE IZDELKE

SUN

3ZAŠČITA KOŽE NAJMLAJŠIH

Za zaščito nežne kože dojenčkov in otrok smo v sodelovanju s pediatri razvili linijo vododopornih izdelkov z najvišjim zaščitnim faktorjem.

ODKRIJTE IZDELKE


ODKRIJTE VSE NIVEA SUN IZDELKE

.