Kako pogosto lahko barvate lase?


ODKRIJTE MITE O BARVANJU LAS.

Odkrijte mite o barvanju las. Čudoviti, zdravi lasje in sijoča barva so nekaj kar si želi vsaka med nami. Odkrijte, kako negovati barvane lase, da bodo lepi, sijoči in polni življenja.

Kako pogosto lahko barvate lase - NIVEA nasveti za barvane lase

Barvanje las je pogosto lahko tipanje v temi, če še nimate dovolj izkušenj. Z našimi nasveti boste zagotovo našli dovolj trikov, da bo barvanje brez skrbi.

Kako barvati lase?

Da bi lažje pojasnili ozadje barvanja las, moramo najprej razlikovati med trajnim barvanjem las in barvnimi prelivi, ki se po nekaj pranjih sperejo.

Barva preliva namreč ostane samo na površini las in se hitro izpere. Pri trajnem barvanju las barva za lase prodre globoko v notranjost lasu in nadomesti prejšnjo barvo z novo.
kako-pogosto-lahko-barvamo-lase-NIVEA

Kako pogosto lahko barvate lase?

Pogostost barvanja las je odvisna od zdravja las in tega, kako velika bo sprememba. Če gre za barvanje las v celoti, je priporočljivo, da med vsakim barvanjem počakamo 4 do 7 tednov, še posebej, če boste lase pobelili tudi s peroksidom. Prelive za lase lahko nanašate bolj pogosto.
koristni-nasveti-za-barvanje-las-doma

Nasveti za barvanje las doma

Ne glede na to, ali ste izbrali divjo roza ali pa nežno blond barvo za lase, boste želeli barvo zmešati po svojih željah. Uporabite profesionalne izdelke za mešanje barv in lase po barvanju negujte z negovalnim balzamom za lase NIVEA Color Care & Protect, ki preprečuje bledenje barve.Kako pogosto lahko barvate lase? - Nega za barvane lase

Z našimi nasveti za nego barvanih las, bodo tudi tanki lasje zdravi in sijoči kot še nikoli.

Na kaj morate biti pozorni pri barvanju las?

Barvanje las poveča našo samozavest in nam povrne naše dobro počutje. Vseeno pa ne smemo pozabiti, da je lahko tudi škodljivo.
Govorice o povezavi med barvo za lase in rakom so se sicer izkazale za neutemeljene, prav tako naj sestavine barv v manjših količinah ne bi predstavljale tveganja za zdravje.

Kljub temu strokovnjaki opozarjajo, da so barve v frizerskih salonih manj škodljive za zdravje, saj vsebujejo bolj kakovostne sestavine.

Sicer pa je največji strah žensk, ki svoje lase barvajo, da bodo lasje suhi in poškodovani. Za globinsko obnovo las in poudarjen sijaj uporabite negovalni šampon NIVEA Color Care & Protect, ki lase naredi mehke in gladke.

7 nasvetov za osupljivo lepe barvane lase

  • Lase umivajte z mlačno vodo.
  • Ne umivajte las več kot trikrat tedensko.
  • Kadar se tuširate, a ne boste umivali las, uporabite kapo za tuširanje.
  • Tedensko negujte lase z masko za lase.
  • Uporabljajte samo šampone za barvane lase.
  • Postrižite konice las vsakih šest tednov.
  • Med posameznim barvanjem naj bo vsaj 4 do 8 tednov.
oblikujte-lase-z-lakom-za-barvane-lase

Nega za barvane lase

Lak za barvane lase

Osupljivo sijoča barva las si seveda zasluži komplimente. (Po)igrajte se s spetimi frizurami in igrivimi kitami, ki bodo še dodatno poudarile čudovito barvo vaših lepih las. Za oblikovanje las uporabite lak za lase Color Care & Protect, s katerim bo vaša speta frizura obstojna ves dan.
redno-strizenje-za-zdrave-lase

Nega za barvane lase

Z rednim striženjem do vaši lepih las

Z rednim striženjem bodo vaši lasje lepi, konice pa nerazcepljene. Barvanje las terja svoj davek, saj so pri vsakem barvanju in sušenju lasje še bolj izpostavljeni poškodbam. Prav zato je pomembno, da lase redno strižete. Poleg tega je na zdravih in sijočih laseh tudi barva videti lepša.
nasmejana-crnolaska

Nega za barvane lase

Maske za lase

Vse si želimo, da bi bila nova barva las opažena. Zagotovo bo čudovita nova barva prej predmet občudovanja na sijoče lepih laseh, polnih življenja. Poskrbite za izdatno tedensko nego las z maskami za lase, ki bodo vaše lase zaščitile pred vročino, poškodbami in razcepljenimi konicami.

Nega za barvane lase

Posebni izdelki za oblikovanje las

Preden se lotite oblikovanja las, nanesite NIVEA Color Care & Protect peno za lase, ki bo barvo za lase zaščitila in poudarila njen naravni sijaj. Tako bodo vaši lasje lepi in negovani, barva pa sijoča.