Tip las

ODKRIJTE PRAVO NEGO ZA SVOJ TIP LAS

Odkrijte pravo nego za vaš tip las

Da bi vašim lasem nudili najboljšo nego, morate najprej poznati svoj tip las. Se sprašujete, zakaj je to tako pomembno? Tip las namreč določi potrebe vaših las – izdelki, ki niso primerni za vaš tip las, lahko obtežijo lase ali pa bodo zaradi njih lasje postali mastni, poškodovani, pride lahko celo do nastanka prhljaja. Preberite naše članke, kjer boste odkrili svoj tip las in kakšno nego potrebuje. NIVEA vam ponuja širok izbor izdelkov za tanke, normalne, goste, suhe, barvane in druge tipe las. Z našo pomočjo boste zlahka našli najboljšo nego za svoje lase, zato vam želimo veliko užitkov ob prebiranju naših nasvetov.


Nega las je z NIVEA izdelki preprosta

Mastni, suhi, skodrani lasje – glede na vaš tip las, lahko med NIVEA izdelki najdete take, ki bodo popolnoma ustrezali vašim lasem. Imate suhe lase? Imamo rešitev za vas. Vas zanima nega kodrov in oblikovanje dolgih las? Izdelki NIVEA za nego las vsebujejo bogate formule s kakovostnimi sestavinami za globinsko obnovo kože. Tudi če so vaši lasje sijoči in zdravi in si želite le, da bi taki tudi ostali, boste tu našli zanimive vsebine o pomembnosti pravilne nege las. Za lažje iskanje si pomagajte s filtrom. 



Za vsak tip las imamo rešitev

Skrivnost lepih las je v negovalni rutini, ki je idealna za vaš tip las. Naš cilj je, da se vi počutite samozavestni in zadovoljni s svojimi lasmi in frizuro ter da se naučite izbrati ustrezne izdelke za nego las. Morda se zdi, da je v veliki ponudbi težko izbrati tiste prave, toda naši strokovnjaki so pripravili številne članke in nasvete, ki vam pri tem lahko pomagajo. NIVEA za kakovost svojih izdelkov jamči s 100 let izkušenj v negi kože, las in telesa. Tu smo za vas.