hands holding a plant in soil

NAŠE ZAVEZE ZA NEGO, KI PRESEGA KOŽO

Kot vodilna znamka za nego kože z več kot 100 leti izkušenj se zavedamo, da je za zdravo kožo pomembno zdravo okolje. Vendar naravna lepota našega modrega planeta trpi zaradi čezmerne rabe virov in onesnaženosti okolja.

Zato smo pri znamki NIVEA predani zmanjševanju našega vpliva na okolje, njegove ekosisteme in prebivalce, tako da razvijamo in proizvajamo nego kože, ki je nežna do kože in planeta.  
Odkrijte, kaj smo že storili, da bi postali bolj trajnostni, in kako si prizadevamo, da bi v prihodnosti zagotavljali nego, ki presega kožo.


man talking

Naša filozofija in cilji

NIVEA je že desetletja prisotna v življenju ljudi, skrbi za zdravo in lepo kožo ter neguje ljudi od zunaj navznoter. To zaupanje, ki nas navdaja s ponižnostjo, želimo upravičiti z razširitvijo naše skrbi za kožo na zaščito in ohranjanje našega planeta.

Odkrijte več o naši filozofiji in ambicioznih ciljih, ki nam pomagajo prispevati k delovanju proti podnebnim spremembam.

 

Naša vizija: podnebna nevtralnost

Prizadevamo si kar se da zmanjšati naš ogljični odtis, tako da na novo snujemo svojo embalažo, formule in proizvodne metode. NIVEA si je v ta namen postavila ambiciozne podnebne cilje na ravni podjetja, ki so v skladu z najnovejšo podnebno znanostjo.

Preberite več o našem pristopu k razvoju podnebno prijaznih izdelkov.

 

Spoštljivost do živali

Pri znamki NIVEA spoštujemo in ljubimo naravo. Naša skrb za planet vključuje tudi zaščito živali, ki so odvisne od naših ekosistemov in jih ohranjajo. Prepričani smo, da je za dokazovanje učinkovitosti in varnosti izdelkov za nego kože testiranje na živalih nepotrebno.

Preberite več o tem, kako skrbimo za dobrobit živali.

 

Odgovorno pridobivanje virov

Skrbimo, da je vse, kar damo v izdelke NIVEA, varno in zdravo za uporabo – in si prizadevamo, da uporabljamo čim več obnovljivih materialov, ki so pridobljeni odgovorno, ter tako stopamo proti bolj trajnostni prihodnosti. Pri uporabi naravnih virov smo pozorni tudi na način gojenja rastlin.

Odkrijte več o naših zavezah in ciljih za zagotovitev odgovornega pridobivanja materialov.

 
 

Trajnostna proizvodnja

Naša zaveza zaščiti našega planeta in družbe seveda sega tudi v način, kako proizvajamo izdelke NIVEA za nego kože: prizadevamo si zmanjšati svoj odtis CO2, tako da varčujemo z energijo, ustvarjamo manj odpadkov in smo odgovorni pri rabi vode.

Preberite več o tem, kako skušamo zmanjšati emisije ogljika v naši celotni proizvodnji.

 

sky

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacijenam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.