(0)

Gel za britje MEN Fresh Kick

Gel za britje NIVEA MEN Fresh Kick z meto in kaktusovo vodico v trenutku osveži in prijetno navlaži vašo kožo. Za izjemno gladko drsenje brivnika in udobno britje brez drobnih ureznin.

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Osvežitev
Za vsakodnevno uporabo
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Osvežujoče doživetje britja.
  • Poživljajoča formula z meto in kaktusovo vodico.
  • Za izjemno gladko drsenje brivnika po koži in udobno britje.
  • Kožo ščiti pred drobnimi urezninami in draženjem.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 Dobro pretresite
Pred uporabo dobro pretresite in dozo držite pokonci.
2 Nanesite
Na dlan nanesite gel v velikosti lešnika in ga vmasirajte v moker obraz.

Odkrijte več o tem izdelku

Osvežite svojo rutino britja z gelom za britje NIVEA MEN Fresh Kick! Poživljajoča formula z meto in kaktusovo vodico v trenutku prebudi vašo kožo in ji zagotavlja prijeten občutek navlaženosti. Meta je naravna sestavina, ki kožo umiri in osveži, kaktusova vodica pa poskrbi za vlaženje. Obenem lahko pozabite na drobne ureznine in nadležno draženje kože - gel poskrbi za izjemno gladko drsenje brivnika po koži in udobno britje. Dodaten nasvet: za popolno osvežilno doživetje po uporabi gela nanesite losjon po britju NIVEA MEN Fresh Kick, ki pomiri in takoj ublaži draženje kože.

Opozorilo:

Doza je pod tlakom: ob segrevanju lahko poči. Hranite daleč od toplotnih virov, vročih površin, isker, odprtega plamena in drugih virov vžiga. Ne kadite. Embalaže ne preluknjajte in ne sežigajte, niti ko je povsem prazna. Zaščitite jo pred sončno svetlobo. Izdelka ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hranite zunaj dosega otrok. 3,5 ut. % vsebine je vnetljive.

Številka izdelka: 81730 (81730-09080-25)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Opuntia Ficus-Indica Fruit Water, Tocopheryl Acetate, Menthol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Isopropyl Palmitate, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Parfum, CI 42053

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)