1/2
(0)

Gel za britje Deep za moške

200 ml

KRATEK OPIS

Gel za britje NIVEA MEN Deep za moške omogoča popolno drsenje britvice po koži, za optimalno britje. Hkrati ščiti kožo pred draženjem in za seboj pusti dolgotrajen občutek svežine.

Prednosti

Osvežitev

Vsi tipi kože

Prednosti

  • Na koži pusti dolgotrajen občutek svežine.
  • Deluje kot zaščitni sloj med britjem.
  • Pripravi dlake na britje in zaščiti kožo.

Odkrijte več o tem izdelku

Gel za britje NIVEA MEN Deep za moške pripravi dlake na britje in omogoči popolno drsenje britvice po koži, za optimalno britje. Hkrati ščiti kožo pred draženjem in za seboj pusti dolgotrajen občutek svežine. Inovativna formula z aktivnim ogljem med uporabo spremeni barvo iz črne v belo in deluje antibakterijsko.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 81789 (81789-09190-16)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Uporaba

1

Majhno količino gela nanesite na dlani.

2

Nežno vmasirajte v kožo.

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 77266