(0)

Gel za lase kremni

Gel za lase kremni je izdelek za oblikovanje, ki je odličen za dodatno prožno obstojnost za vse dolžine las, hkrati pa jim ne odvzame njihove živahnosti.

Velikost

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Močna obstojnost
Več sijaja
Vsi tipi las

Prednosti

  • Močna obstojnost brez občutka togosti in lepljivosti.
  • Lasem podari prožno strukturo.
  • Za kratke in srednje dolge lase.

Uporaba

1 Nanesite

Majhno količino izdelka nanesite na dlan.

2 Oblikujte

S prsti oblikujte želeno pričesko. Gel se ne posuši, zato lase lažje oblikujete.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Gel za lase kremni je popoln izdelek za oblikovanje, za vse ki si želijo dodatno prožno obstojnost. Primeren je za vse dolžine las, hkrati pa jim ne odvzame njihove živahnosti. Pričeski podari zanesljivo obstojnost in ne obteži las. Kako deluje? Fleksibilna kremna emulzija za oblikovanje pričeske ohranja lase na mestu s pomočjo novega sistema utrjevanja, ki ne zlepi las, formula pa vsebuje tudi dodaten negovalni vitamin.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 86878 (86878-09190-35)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Trilaureth-4 Phosphate, PVP, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, PEG-90M, Silica, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Limonene, Citronellol, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Parfum

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)