(0)

Kremni gel za moške

Men kremni gel za moške je izdelek za oblikovanje, ki je odličen za dodatno prožno obstojnost za vse dolžine las, hkrati pa jim ne odvzame njihove živahnosti.

Velikost

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Močna obstojnost
Vitaminska nega

Prednosti

  • Zelo močna obstojnost brez občutka togosti in lepljivosti.
  • Lasem podari prožno strukturo.
  • Za kratke in srednje dolge moške lase.

Uporaba

1 Nanesite
Majhno količino izdelka nanesite na dlan.
2 Oblikujte
S prsti oblikujte želeno pričesko. Gel se ne posuši, zato lase lažje oblikujete.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men kremni gel za moške je izdelek za oblikovanje, ki je odličen za dodatno prožno obstojnost za vse dolžine moških las, hkrati pa jim ne odvzame njihove živahnosti. Pričeski podari zanesljivo obstojnost in ne obteži las. Kako deluje? Fleksibilna kremna emulzija za oblikovanje pričeske ohranja lase na mestu s pomočjo novega sistema utrjevanja, ki ne zlepi las, formula pa vsebuje tudi dodaten negovalni vitamin.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 86934 (86934-09190-50)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Dimethicone, PVP, Trilaureth-4 Phosphate, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Niacinamide, PEG-90M, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Silica, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Limonene, Linalool, Geraniol, BHT, Parfum

Posebne sestavine

Vitaminska nega

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)