Lasje pod nadzorom

GELI ZA LASE NIVEA

Odvisno od vaše frizure, utegnete za popoln videz potrebovati nekaj dodatne pomoči, ki vam jo nudi gel za lase. Geli za lase NIVEA bodo vaše pramene obdržali na mestu, a bodo lasje še vedno videti naravni in prožni. 
 

Gel za lase - vaše skrito orožje

Ne glede na to, ali svoje lase oblikujete takoj po umivanju, ali zvečer, pred zabavo, vam bo izbrani gel za lase NIVEA podaril potrebno samozavest. V vsakem primeru se gotovo strinjate, da bi morala biti frizura, ki si jo želite, videti dobro čim dlje. NIVEA ima na voljo različne linije izdelkov za oblikovanje las, tako boste lahko izbrali pravi gel, glede na svoje želje. Vaši kodri in prameni bodo ostali na mestu, lasje pa sijoči in prožni. 

Popolna frizura za ženske ali za moške

Z NIVEA geli za lase lahko oblikujete svoje lase ne da bi jih zlepili. Zlahka jih nanesete na mokre ali suhe lase in preprosto izčešete, za seboj pa ne puščajo sledi. Kako pravilno uporabljate gel za lase? Majhno količino izdelka nanesite na dlani, podrgnite in s prsti oblikujte želeno pričesko. Tako preprosto je. Si želite naravnega videza? Morda pa prisegate na zelo močno utrjevanje? NIVEA MEN geli za lase za moške so na voljo tudi v različici za ekstra močno obstojnost, v lase pa pričarajo sijoč ali mat videz.