Suhi šampon NIVEA - nežno očisti lase in lasišče

Osvežite svoje lase z NIVEA suhim šamponom. NIVEA FRESH REVIVE šampon v enem koraku očisti, osveži lase in jim povrne njihov naravni sijaj. Nežna formula popolnoma očisti lasišče. Poleg tega lasem podari takojšnji volumen in jih naredi voljne. V srcu izredno učinkovite formule se skriva naravni izvleček riževega škroba, ki lahko vpije tudi do 60 % svoje lastne teže, s tem pa takoj očisti lase olj, ostalih umazanij in neprijetnega vonja. 

Dolgo obstojna svežina in sijoči lasje

Suhi šampon NIVEA je na voljo v treh različnih formulah: za svetle, srednje svetle in temne lase. Vsaka med njimi ima edinstven vonj, ki lase prijetno odišavi z le nekaj pritiski na sprej. Odkrijte nežen cvetlični vonj za svetle lase, svež vonj citrusov za srednje svetle lase in bogat, topel vonj za temne odtenke las. Nežno očisti, osveži in ohranja naravno barvo las - vse to v le eni priročni steklenički. Kot ustvarjen za na pot!

Osvežite lase po vadbi

Si želite med kosilom na trening, a vas je strah, da si boste uničili frizuro? Z NIVEA FRESH REVIVE suhim šamponom to ni več težava! Po vadbi poškropite korenine las s suhim šamponom, ki bo takoj vpil vsa odvečna olja ter znoj in hkrati lase ovil v čudovit, svež vonj.