(0)

Balzam po britju Sensitive za moške

100 ml

Prednosti

Negovalen
Brez alkohola
Čisti vitamin E
Provitamin B5
Občutljiva koža
Vsi tipi kože
  • Pomiri kožo in zmanjša pordelost.
  • Pomaga preprečiti draženje.
  • Ublaži izsušenost kože po britju.
  • Dermatološko je dokazano, da občutljiva moška koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men balzam po britju Sensitive za moške s kamilico, vitaminom E in provitaminom B5 takoj pomiri kožo, zmanjša rdečino, prepreči draženje in ublaži izsušenost kože po britju. Kako deluje? Izjemno blaga formula nevtralnega vonja in brez alkohola, ki se hitro vpije in vsebuje kamilico, vitamin E in provitamin B5, v trenutku pomiri kožo in zmanjša pordelost, pomaga preprečiti draženje ter ublaži izsušenost kože po britju. Koža je videti zdrava in negovana. Koža je sproščena in gladka še dolgo po nanosu. Dermatološko je dokazano, da občutljiva moška koža izdelek dobro prenaša.

* Beiersdorfov izračun temelji na podatkih, ki jih je Nielsen poročal za kategorijo izdelki po britju, s pomočjo RMS storitve za letno obdobje Marec18-Februar19, na slovenskem trgu. Avtorske pravice © 2018, Nielsen.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 81306 (813060919003)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Nanesite

Izdelek obilno nanesite na obrito kožo.

Posebne sestavine

Čisti vitamin E

Provitamin B5

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Ne vsebuje: alkohola

Vsebuje: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Parfum