(0)

Micelarna voda Regenerating

novo

Micelarna voda NIVEA Regenerating je prepojena s 5 % serumom s pantenolom in skvalanom ter učinkovito odstrani vodoodporna ličila, nečistoče in umazanijo s samo nekaj peresno lahkimi potegi. Obnavlja Koži povrne vlago, jo obnavlja in pripravi na nočno regeneracijo.

KUPITE ZDAJ

REGENERIRAJTE
KOŽO
ČEZ NOČ

LASTNOSTI

Čistilen
Obnovitven
Vlaženje
Nežen
Oftamološko testirano
Za vsakodnevno uporabo
Pantenol
Pantenol
Pusta in utrujena koža
Občutljiva koža

Prednosti

  • Učinkovito odstrani vodoodporna ličila, nečistoče in umazanijo z le nekaj nežnimi potegi.
  • Formula s 5% serumom s pantenolom, skvalanom in kompleksom aminokislin.
  • Kožo pripravi na nočno regeneracijo za čudovito in spočito kožo naslednje jutro.
  • Nežno očisti in ne pušča mastnih sledi.
  • Dermatološko in oftalmološko odobreno.

PREPOJENA S 5 % SERUMOM
s pantenolom in skvalanom

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Odkrijte več o tem izdelku

Micelarna voda NIVEA Regenerating za pusto in občutljivo kožo je obogatena s kompleksom aminokislin in 5% serumom, ki vsebuje pantenol in skvalan. Z le nekaj peresno lahkimi potegi učinkovito odstrani vodoodporna ličila, nečistoče in umazanijo ter pri tem ne pušča mastnih sledi. Drgnjenje ni potrebno, zato kožo zelo nežno očisti. Koži zagotavlja vlaženje, jo obnavlja ter pripravi na nočno regeneracijo za lepo in spočito kožo naslednje jutro. Regeneracijski učinek je klinično preizkušen.

Regeneracijska formula ne vsebuje parfuma, njena kompatibilnost s kožo in očmi pa je dermatološko in oftalmološko potrjena.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 98718 (98718-09510-01)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Ne vsebuje: dišav

Vsebuje: Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Panthenol, Squalane, Arginine HCL, CocoCaprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Pantolactone, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 61565, CI 60725

Posebne sestavine

Pantenol
Pantenol

POGOSTA VPRAŠANJA

ALI LAHKO UPORABLJAM MICELARNO VODO KOT ODSTRANJEVALEC LIČIL?

Micelarna voda se lahko uporablja kot odstranjevalec ličil, ki ne zahteva dodatnega izpiranja za razliko od tradicionalnih odstranjevalcev ličil, ki temeljijo na kremni osnovi.

Nova micelarna voda NIVEA Regenerating je bila ustvarjena, da odstrani do 100 % vodoodpornih ličil* za popolno izkušnjo čiščenja. Njena učinkovita formula je prepojena s 5 % serumom s PANTENOLOM in SKVALANOM, kar zagotavlja klinično dokazan regeneracijski učinek.

* Instrumentalna meritev 23 sodelujočih

KAJ JE REGENERACIJSKI ČISTILEC?

Da kožo pripravite na nočno regeneracijo, nanesite novo obnovitveno micelarno vodo NIVEA Regenerating prepojeno s serumom. Njena formula vsebuje 5 % seruma  s PANTENOLOM in SKVALANOM za videz spočite kože zjutraj.

Kombinacija učinkovitih sestavin deluje tako, da:
- odstrani do 100 % ličil*, umazanij in nečistoč,
- obnovi vlago,
- spodbudi koži lastne regeneracijske procese,
- čez noč okrepi naravno bariero kože.

Nova micelarna voda NIVEA Regenerating, prepojena s 5 % serumom, je popolna izbira za utrujeno in občutljivo kožo. Vrača ji vlago in jo obnavlja za videz lepe in spočite kože zjutraj.

* Instrumentalna meritev 23 sodelujočih

ALI JE MICELARNA VODA DOBRA ZA OBČUTLJIVO KOŽO?

Da, micelarna voda je odlična izbira za občutljivo kožo! Micelarna voda je znana kot eden najnežnejših načinov čiščenja, saj je narejena iz blagih sestavin, vključno s prečiščeno vodo, glicerinom za dodatno vlaženje in površinsko aktivnimi snovmi za pomirjujoč učinek pri čiščenju.

Blage površinsko aktivne snovi so veliko boljša izbira v primerjavi z bolj agresivnimi alternativami, ki lahko poslabšajo naravno bariero kože in povzročijo nezaželene reakcije, kot je suha in srbeča koža ali celo neprijetnosti, kot so ekcemi in luskavica.

ALI JE PRIMERNA ZA VSAKODNEVNO UPORABO?

Micelarno vodo je priporočljivo uporabljati dvakrat na dan, zjutraj (za odstranitev odvečnega sebuma) in zvečer (za odstranjevanje ličil in nečistoč). Micelarna voda je po svoji sestavi izjemno nežna in zato še posebej primerna za vsakodnevno uporabo.

Ključno pri uporabi čistilca je njegova uravnotežena uporaba in zmernost pri čiščenju. To je pomemno predvsem zato, ker lahko prekomeren ali preveč agresiven nanos poruši naravno ravnovesje vlage v koži, jo izsuši in celo povzroči vnetje.
Vedno preberite navodila na deklaraciji izdelka in negujte kožo z nežno nego, ki si jo zasluži.