Temeljito britje

PENE ZA BRITJE NIVEA MEN

Si želite bolj gladko drsenje britvice in manj možnosti za draženje kože? Tu so pene za britje NIVEA MEN, ki ustvarijo zaščitni sloj med kožo in britvico ter ji omogočijo gladko drsenje. Lahka in zračna tekstura pene je koži prijetna in se hitro spere.   
 

Popolno britje je povsem odvisno od priprave

Če kože ne pripravite ustrezno na britje, se pogosto konča z urezninami, draženjem, vraslimi dlakami in ščetinastim videzom. Glede na to, da si povprečen moški brado v življenju obrije približno 20.000-krat, je koristno, da se naučite to storiti pravilno.

Izberite peno za britje NIVEA MEN

Od vašega osebnega okusa je odvisno ali boste izbrali peno, kremo ali gel za britje. Pena za britje NIVEA MEN Sensitive za moške s kamilico in negovalnimi vitamini pomaga pomiriti hitro razdražljivo in občutljivo kožo ter jo zaščiti med britjem. Pena za britje NIVEA MEN Original za moške z vlažilnimi snovmi in negovalnimi vitamini pomaga preprečiti, da bi koža postala suha in neprijetno napeta, obenem pa jo zaščiti pred drobnimi urezninami in draženjem. Pena za britje NIVEA MEN Sensitive Cooling za moške s kamilico in morskimi algami ščiti kožo pred draženjem, hkrati pa ji daje nežen občutek hlajenja.

Kako pravilno obrijete brado?

Za temeljito britje z eno roko povlecite del kože, da jo napnete, in z enim natančnim gibom v smeri rasti dlak povlecite rezilo po tem delu. Vaši gibi naj ne bodo kratki in hitri, prav tako pa ne potegnite večkrat po istem delu, saj boste tako samo še bolj razdražili kožo. Če koža ni dovolj temeljito obrita, na tisti predel ponovno nanesite peno in ga še enkrat obrijte – če je res potrebno, lahko tokrat potegnete v nasprotni smeri rasti dlak.