serum za obraz

SERUM ZA OBRAZ: KAKŠEN JE NJEGOV NAMEN IN KAKO DELUJE?

Serum za obraz je koncentrirana, napredna nega, ki jo koža obraza in vratu posebej hitro vpije in na ta način bolje vsrka vse aktivne sestavine.

SERUM ZA OBRAZ: NEGA Z DODATNO MOČJO

Popoln dodatek za čudovito sijočo in mladostno kožo: serumi za obraz so koncentrirani izdelki za nego kože, ki so svoje mesto našli med čiščenjem obraza in nanašanjem dnevne ali nočne kreme.

RAZLIKA MED SERUMOM IN KREMO ZA OBRAZ

Preprosto – serum ni krema. Tisto, po čemer se izdelka ločita že na prvi pogled, sta videz in tekstura izdelka. Kreme so precej bolj mastne in goste, potrebno je več časa, da se vpijejo v kožo. Ko na kožo nanesete serum za obraz, boste takoj opazili, da je njegova tekstura zelo lahka, ne glede na to, ali je v obliki gela, tekočine ali perlic. Serum za obraz ne more nadomestiti kreme za obraz, temveč s svojimi koncentriranimi aktivnimi sestavinami pripomore, da krema resnično izpolni svoje poslanstvo.

 

MANJ JE VEČ

Pomembno pravilo pri uporabi seruma za obraz je – manj je več! Nikakor ne pretiravajte s številom nanosov in količino izdelka. Držite se priporočil na embalaži. Od nakupa seruma vas lahko odvrne razmerje med količino in ceno, kar pa je velika napaka. Ker je za eno uporabo potrebna le minimalna količina izdelka, vam ne bo treba tako pogosto kupovati novega seruma za obraz.

ženska s serumom na obrazu

KAKO IZBRATI PRAVI SERUM ZA OBRAZ?

Pred nakupom seruma za obraz morate dobro poznati svojo kožo in vedeti, kaj želite z novim izdelkom doseči. Poleg obraza ne pozabite na vrat in dekolte – ta del kože je pogosto zahtevnejši in bolj suh, zato mu je treba posvetiti nekaj dodatne nege.

 

Nasvet strokovnjaka: Uporabljajte izdelke iz iste linije za nego kože obraza, saj njihove sestavine podpirajo druga drugo in vam omogočijo doseganje najboljših rezultatov.

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT BOOSTING SERUM

SERUM ZA OBRAZ S HIALURONSKO KISLINO

Če je vaša koža žejna in potrebuje globinsko vlaženje, je idealna izbira zanjo serum za obraz, obogaten s čisto hialuronsko kislino [HA]. Hialuronska kislina je snov v telesu, ki je primarno prisotna v vezivnem tkivu in sklepih, nase pa lahko veže velike količine vode. Kot posledica staranja in vplivov stresa in okolja, telo z leti tvori vedno manj hialurona. Priročna rešitev je uporaba seruma NIVEA Hydra Skin Effect, ki se v kožo vpije že v 20 sekundah, jo intenzivno vlaži in naredi bolj polno.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS SERUM

SERUM ZA OBRAZ PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Po več kot 10 letih raziskovanja in kar 50.000 testiranih sestavinah, so NIVEA strokovnjaki razvili izjemno učinkovito patentirano sestavino proti pigmentnim madežem LUMINOUS630®, ki dokazano posvetli obstoječe temne madeže, zmanjša njihovo izrazitost in velikost. Serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular Luminous630® s svojo lahko formulo blaži madeže in prebudi naraven sijaj vaše kože. Že po 4 tednih uporabe je vidnost madežev opazno manjša.

NIVEA Q10 ENERGY SERUM

SERUM ZA OBRAZ Z VITAMINOM C

Prednosti vitamina C so dobro poznane. Kot učinkovit antioksidant varuje kožo pred prezgodnjim staranjem in spodbuja tvorbo kolagena v kožnih celicah. Serum za obraz z vitaminom C je idealna izbira za vas, če si želite učinkovito prebuditi in poživiti svojo kožo. Serum v biserih NIVEA Q10 ENERGY s koži identičnim koencimom Q10 ter vitaminoma C in E prebudi kožo obraza, zmanjša znake utrujenosti in odpravlja prve gube v le 2 tednih.

PRAVILNA NEGA KOŽE S SERUMOM ZA OBRAZ:

  • Očistite obraz z izbranim izdelkom za čiščenje obraza, prilagojenim vašemu tipu kože.
  • Ostanke nečistoč in ličil temeljito odstranite s tonikom za obraz.
  • Priporočeno količino seruma nanesite na kožo obraza, vratu in dekolteja oz. le na predele, ki potrebujejo dodatno nego.
  • Z blazinicami prstov serum nežno vmasirajte v kožo s krožnimi gibi ali tapkanjem.
  • Nato nanesite svojo izbrano kremo za nego kože obraza.

ženska v ogledalu

SERUM ZA OBRAZ – KDAJ SE UPORABLJA?

Pred nanosom seruma za obraz obvezno preberite navodila za uporabo. Nežno ga vmasirajte v kožo enkrat ali dvakrat dnevno, zjutraj ali zvečer, pred nanosom dnevne ali nočne kreme za obraz.