Enostavne frizure


VAŠ NAJBOLJŠI VIDEZ Z ENOSTAVNIMI FRIZURAMI

Sodoben tempo terja svoj davek, ki ga ponavadi plačamo s pomanjkanjem časa. S spodnjimi izdelki za oblikovanje las zasijte v svoji naravni lepoti.

Ustvarite enostavne in lepe pričeske

Čas, ki ga ni nikoli dovolj, izkoristite za oblikovanje enostavnih pričesk.

Z malo truda do najboljšega videza

Sodobnim ženskam primanjkuje časa za dolgotrajne jutranje lepotne rutine. 

Pa čeprav bi si vedno želele več časa nameniti sebi, lepim lasem in ličenju, otrokom, delovnim obveznostim in drugim hobijem. 

Ne glede na to, ali vam ta hip največ časa jemlje služba, šola ali družinske obveznosti, nikar ne pozabite - nega las in kože sta osnovi dobrega počutja in videza.

Skrivnost je predvsem v ravnovesju vsega naštetega, kar nam omogoča, da zacvetimo s svojim naravnim potencialom. 

Začnite s preprostimi triki - spete frizure ali kita med spanjem za lepšo pričesko in res dobro jutro.

čudvita -zenska-brez-licil

Preprost namig - uporabljajte manj ličil

Poskusite skrajšati čas vsakodnevnega ličenja. Tudi z manj ličili lahko dosežete eleganten videz. Uporabite le črtalo, maskaro in sloj sence za oči v naravnih odtenkih. Smo omenili, da boste tako čas prihranili tudi med odstranjevanjem ličil?

nasveti-ki-prihranijo-cas-tusiranje

Preprost namig - ne umivajte si las vsak dan.

Vsakodnevno umivanje las ni nujno potrebno, da bi imeli lepe lase. S tem kaj hitro prekomerno porabljamo dragoceni dobrini - svoj čas in vodo. Prepogostim umivanjem las odstranjujete naravno maščobo na lasišču. Bolj ko jih umivate, hitreje se lasišče trudi povrniti v svoje naravno stanje.


Vodič po enostavnih frizurah

S pomočjo namigov in izdelkov za oblikovanje las preizkusite enostavne pričeske in osvojite enkraten videz v še manj časa.
speta-kita

Spete kite

Začnite z NIVEA peno za lase Volume Care, ki jo včešete z glavnikom. Vzdolž glave lase ločite na dva dela in jih oblikujte v nizka konjska repa. Vsakega nato prepletite v klasično kito iz treh pramenov. Kiti oblikujte v figo in učvrstite z lasnimi sponkami.

dvojni-konjski-rep

Dvojni konjski rep

Povečajte volumen las s tupiranjem lasnih korenin in nanosom NIVEA laka za lase Diamond Volume Care. Z obeh strani ušes počešite vrhnji sloj las v konjski rep in ga utrdite z elastiko za lase. Preostanek las počešite v nizek konjski rep. 

Izdelki za oblikovanje enostavnih pričesk

Zlasti pred dolgimi in napornimi dnevi si želimo, da bi enostavne pričeske trajale ves dan. Naj gre za sproščene kodre s plaže ali preproste pričesk za dolge lase, boste obliko lažje obdržale s pomočjo izdelkov za oblikovanje las.

Ljubiteljice kit, spetih las in konjskih repov boste kos nagajivim uhajajočim pramenom z NIVEA lakom za lase Mega Strong.

Krajše pričeske poživite z nanosom NIVEA gela za lase kremni, ki ga s konicami prstov razporedite med pramene.

Izdelke za nego las lahko uporabljate še za kaj drugega kot ohranjanje oblike. Če se vam prameni las radi zavozlajo, jih razvajajte z NIVEA peno za lase Volume Care.

amazonska-kita

Sproščene pričeske na pohodu - amazonska kita

Izvirna ideja, ki je dovolj elegantna za posebne priložnosti in vam ne bo vzela več kot nekaj minut. 

Lase v konjskem repu po dolžini ovijajte z elastičnim trakom, ki ga na koncu združite v vozel. Izvlecite spodnje pramene las iz vozla, da ustvarite videz kite.

enostavni-nasveti-za-oblikovanje-dolgih-las

Nasveti za enostavno oblikovanje dolgih las

Pozabite na vsakodnevno zadrego med urejanjem pričeske in preizkusite katerega izmed preprostih trikov in namigov. Naj se lepi lasje in urejena pričeska začnejo kar med spanjem! Pred tem na lase nanesite NIVEA peno za lase Volume Care in jih spnite v prepletene pramene.

enostavne-frizure

Naj se vaše enostavne frizure obdržijo še dlje z NIVEA izdelki