Ravni in gladki lasje le korak stran


PREPROSTI NASVETI ANE LISE KOHLER

Le nekaj preprostih korakov do čudovito ravnih in gladkih las

Preprosto do gladkih in ravnih las

Ravni lasje so pogosto pravi izziv. Odkrijte nasvete, s katerimi bo ravnanje las postalo čisto preprosto, vi pa boste zablesteli s čudovito ravnimi in gladkimi lasmi.

YouTube in Instagram ikona, Ana Lisa Kohler

Odkrijte, kako bodo z nasveti Ane Lise Kohler vaši lasje z nekaj preprostimi triki popolnoma ravni. Ana je uspešna medijska osebnost, ki preko svojih YouTube in Instagram profilov deli obširno zbirko video vodnikov in slik z zgodbami o lepoti, modi in življenju. Ana je model in obetavna spletna osebnost, ki ji zaradi njene karizme in znanja sledi veliko število modnih navdušencev, zato smo prepričani, da bo očarala tudi vas.

Le štirje koraki do popolnoma ravnih las, ki se jim ni moč upreti

prvi-korak-ana-lisa-kohler-ravni-lasje

Prvi korak – nanesite peno za lase

Nanesite majhno količino pene za lase na oprane in suhe lase. S konicami prstom razporedite peno po celotni dolžini las. Pena za lase bo vaše lase utrdila in pripravila na oblikovanje.
drugi-korak-ana-lisa-kohler-susenje-ravni-lasje

Drugi korak – posušite lase

S sušilcem posušite lase, da se bo pena za lase NIVEA Volume Care hitreje vpila. Uporabite krtačo za lase, da se lasje enakomerno posušijo, vendar naj zrak ne bo prevroč. Za kar najbolj ravne lase, uporabite lak za lase NIVEA Care & Hold, zrak, ki piha iz sušilca pa naj bo hladen.
tretji-korak-ana-lisa-kohler-ravnanje-las

Tretji korak – zravnajte lase

Uporabite likalnik in krtačo za lase ter začnite z ravnanjem las. Ravnajte le manjše pramene, odvečne pa odstranite, da vam niso v napoto. Ponavljajte dokler niso vsi lasje ravni. Za res gladke lase, začnite z ravnanjem las od preče navzdol, nato pa ponovite postopek od spodaj navzgor.
cetrti-korak-ana-lisa-kohler-ravnanje-las-popravki

Četrti korak – še zadnji popravek

Sedaj, ko so vaši lasje popolnoma ravni, je čas, da ukrotite še kakšne morebitne štrleče pramene. Pogladite neukročene pramene z NIVEA kremnim gelom Care & Hold za oblikovanje las, da bodo res popolnoma ravni in sijoči.
pravi-susilec-za-lase-ana-lisa-kohler-susenje-las

Kako izbrati pravi sušilec za vaše lase

Izberite sušilec za lase, ki je dovolj močan za strukturo vaših las. Za kodraste ali goste lase, izberite ionskega. Sušilci las s titan tehnologijo so primerni za goste lase s tanko strukturo. Za suhe ali tanke lase je najboljši sušilec s keramično mrežico, ki varuje pred vročino.
stranska-kita-ana-lisa-kohler

Čudovita frizura s stransko kito

Ustvarite ljubko frizuro s stransko kito s katero boste zagotovo očarali. Odkrijte nasvete Ane Lise Kohler in oblikujete svojo.