Spete pričeske: tako enostavne in tako lepe


NASVETI, NAMIGI IN NAVODILA

Visoko speti lasje bodo vedno naredili odličen vtis. Vaši lasje bodo videti čudoviti, lahko pa so tudi popoln dodatek vaši elegantni podobi. Odlične spete frizure ni težko posnemati – naj vas navdihnemo.

Spete pričeske: eleganten videz z dolgo tradicijo

Speti lasje so glamurozna pika na i čudovitemu videzu. Naj vaša kreativnost ne pozna meja – z malo truda boste zagotovo pritegnili pozornost.

Vedno prefinjene in elegantne

Že v času starega Egipta so spete frizure z razlogom veljale za elegantne in ženstvene – ženske so v tistem času vedele, kako pritegniti poglede. Te zapletene in prefinjene umetnine iz las nas še danes očarajo. Ves čas se pojavljajo nove oblike, zlasti za posebne priložnosti: spete frizure so še vedno zelo priljubljene na porokah.
Neveste in njihovi frizerji so pripravljeni porabiti nekaj ur za oblikovanje takšne pričeske. Speti lasje so primerni za vse, katerih lasje segajo nižje od brade, poleg tega pa so neverjetno praktične, saj prameni las ne padajo ves čas na obraz. Vsekakor pa niso vse zapletene. Naše pričeske boste zlahka oblikovali doma pred ogledalom in boste videti čudoviti.

Spete frizure so brezčasne in vsestranske: elegantne in svetovljanske ali igrive in romantične.


Najbolj priljubljene pričeske, ki jih morate preizkusiti

Nimate ideje, kako oblikovati svoje dolge lase za vsakdanje opravke? Mi jo imamo. Preizkusite se v oblikovanju fige.

Kakšna pričeska pristaja obliki mojega obraza?

Če imate podolgovat obraz, se izogibajte frizuram, ki so zelo visoke – slog Amy Winehouse ni primeren za vas. Raje se odločite za pričesko z volumnom ob straneh
Če imate okrogel obraz, se izogibajte frizuram, pri katerih so lasje strogo počesani proti zadnjemu delu glave. Namesto tega lase oblikujte v bolj sproščeno pričesko in pustite, da nekaj pramenov pada na vaš obraz, kar ustvari mehkejši videz.
Če imate oglat obraz, se izogibajte nizkim vozlom. Oglat obraz lahko omehčate s spenjanjem las z volumnom na zadnjem delu glave.

Nasveti in namigi za popolno speto frizuro

  • Poskrbite za stabilnost! Spete pričeske boste najlažje oblikovali, če si pred tem ne boste umili las. Najbolje je, da jih nosite en dan po umivanju las. V lase vtrite malo pene, kot je NIVEA Volume pena za oblikovanje, in jih popršite z malo laka za lase, da jih boste lažje oblikovali.
  • Če vaši lasje nimajo dovolj volumna za frizuro, ki jo želite ustvariti, jih najprej navijte na velike tople navijalke. Tako boste v hipu ustvarili več volumna, lase pa bo lažje oblikovati.
  • Iz visoko spete pričeske izvlecite nekaj pramenov, da bo videz manj resen in vaš obraz mehkejši.