tanki_lasje_nosilna

Nega in frizure za tanke lase


NASVETI IN TRIKI ZA SANJSKE LASE

Gre le za 0,02 milimetra: takšna je namreč razlika med premerom normalnega (0,07 milimetrov) in tankega lasu. Več kot tretjina žensk si želi močnejših las. Izberite pravo nego in frizure za tanke lase in kmalu vam bo uspelo iz tankih las izvabiti najboljše.

Zakaj imam tanke lase?

Tanki lasje so običajno pogojeni z genetiko - z njimi se pogosto rodijo ljudje s svetlimi lasmi, saj so ti v povprečju tanjši od temnih las. Po drugi strani pa imajo ljudje s svetlimi lasmi tudi znatno večje število posameznih las. Tanki lasje so bližje lasišču, zato se hitreje mastijo in so videti bolj gladki. Pravi izdelki za nego so ključ do uspeha.

Nežna nega za tanke lase

Da bi kar najbolje poskrbeli za tanke lase, vam priporočamo uporabo NIVEA Diamond Volume Care šampona, ki poskrbi za bleščeč sijaj in izjemen volumen tankih las.

Umivanje las zaključite z NIVEA Volume Care balzamom, ki prav tako kot šampon, vsebuje popolno kombinacijo negovalnih sestavin, finih diamantnih delcev in tekočega keratina.

Za popolno oblikovanje lahko uporabite še NIVEA Volume Care peno za oblikovanje, ki aktivno neguje tanke lase in poskrbi za polno frizuro za tanke lase, ne da bi lase pri tem obtežila.

tanki_lasje_intro_1

Pravilna uporaba balzama

Ne bodite preveč radodarni z balzamom – količina v velikosti oreha povsem zadostuje za srednje dolge lase.
Bob frizura za tanke lase
Do brade segajoč bob ali paž je prava izbira frizure za tanke lase.

Skrivnost je v pravem striženju

Tanki lasje so videti bolj bujni, če so pravilno postriženi in oblikovani v frizuro primerno za tanke lase. Kodri, ustvarjeni z velikimi navijalkami so boljša izbira kot trajno kodranje, ki lahko še dodatno poškoduje lase. Vprašajte svojega frizerja za mnenje.

Ne glede na vaš tip las, pa je pomembno, da konice las strižete na štiri do šest tednov. Če bodo vaši lasje redno postriženi in negovani, ne bodo videti le lepi, temveč tudi bujnejši.

NIVEA Diamond Volume Care pena za lase aktivno neguje tanke lase in jih zaščiti pred poškodbami zaradi toplote sušilnika za lase. Vsebuje posebno negovalno formulo, ki jo aktivira toplota. Toplota sušilnika za lase pospeši vpijanje provitamina B5 in vitamina B3 v lase, kar optimizira negovalni učinek. Obenem keratinska zaščitna formula poskrbi za zdrave in sijoče lase.

Prava barva – veliko volumna

Ste vedeli, da ne le frizure za tanke lase, ampak tudi prave barve za lase vašim lasem lahko podarijo več volumna? Topli odsevi medenih pramenov na rjavih laseh lahko pričarajo videz volumna.

Pomembno pa je, da barvanje las prepustite strokovnjakom, saj boste le z uporabo kakovostne barve, nanešene na pravilen način, poskrbeli, da bodo vaši lasje kar najmanj poškodovani. Pri tem pa ne pozabite, da barvani lasje potrebujejo posebno nego. Zato vam svetujemo uporabo NIVEA Color Care & Protect šampona in balzama za globinsko regeneracijo barvanih las in zaščito barve pred bledenjem.

frizure-za-tanke-lase
Si želite v svoje tanke lase pričarati več volumna? Potem morate več pozornosti posvetiti plastem, ki podpirajo zgornje lase. Kratki lasje namreč podpirajo daljše, kar pomeni, da jih privzdignejo in tako ustvarijo videz polnosti.

Čudovito tanki lasje

Nasveti za tanke in gladke lase

  • Tudi, če so vaši lasje tanki, morate uporabljati balzam za lase. Redna uporaba balzama za lase poskrbi, da so lasne konice preskrbljene z zadostno količino vlage. Pri tem poskrbite, da ne boste balzama nanašali preveč radodarno in se balzam nanesite po celi dolžini, razen na lasni koren.
  • Izberite pravo krtačo za lase: srednje velika krtača pravokotne oblike bo tankim lasem podarila lesk in volumen. Da bi dosegli polnost že pri lasnih koreninah, lase posušite s pomočjo večje, zaobljene krtače.
redna-uporaba-balzama-za-lase

Kako jih pa vi negujete?

Preberite še več nasvetov za nego las ter odkrijte trike za oblikovanje frizure za tanke lase, ki vam bodo pomagali na poti do sijoče zdravih las. NIVEA nega so lepi lasje.
product-stage-bg