ODKRIJTE NIVEA LUMINOUS630 IN ZMANJŠAJTE PIGMENTNE MADEŽE

Po 10 letih raziskav je Luminous630 eno od prelomnih odkritij NIVEA, oblikovano s patentiranimi sestavinami, ki pomagajo pri bledenju in preprečevanju pigmentnih madežev. Kreme proti pigmentnim madežem Luminous so obogatene z učinkovitimi sestavinami, kot je hialuronska kislina, ki jo lahko najdete v serumu za napredno nego za posvetltevi kože. Kolagenski ojačevalec je dodan serumu proti staranju in madežem, ki zapolni globoke gube, salicilno kislino pa vsebuje serum za madeže po aknah, ki gladi vašo kožo. 

Spodaj poiščite vse izdelke Luminous630

Kaj je NIVEA Luminous in kako deluje?

Izdelke NIVEA Luminous630 je razvila naša ekipa strokovnjakov za nego kože, ki so poskrbeli za varno bledenje temnih madežev in preprečevanje pigmentacije v prihodnosti. Izdelki NIVEA Luminous, ki delujejo na celični ravni, ciljajo na glavni vzrok težave z dvojnim delovanjem:

- delujejo na predelih z visoko vsebnostjo melanina za posvetlitev madežev,

- z dosledno uporabo uravnavajo proizvodnjo melanina in tako preprečujejo nastanek pigmentnih madežev.

 

Kaj so pigmentni madeži in kako se pojavijo?

Temni madeži, znani tudi kot pigmentni madeži, so razbarvanje kože, ki ga povzroči dodatna proizvodnja melanina. Obstajajo 4 razlogi, zarati katerih se lahko na vaši koži pojavijo pigmentni madeži:

1. Prekomerna izpostavljenost soncu brez zaščitnega faktorja
2. Hormonsko neravnovesje
3. Starost
4. Po aknah/vnetju kože

Izpostavljenost soncu: zaradi izpostavljenosti soncu ali solarijem, ki prav tako ustvarjajo UV žarke, se vam na koži lahko pojavijo temni madeži. Te pege so znane tudi kot jetrne pege, sončne lentigine ali sončne pege.

Sončne pege se najpogosteje pojavijo na delih telesa, ki so najbolj izpostavljeni soncu, kot so obraz, dlani ali roke.

Hormonsko neravnovesje: majhna področja razbarvanja kože so simptom kožnega stanja, imenovanega melazma. K njej so bolj nagnjene ženske, zlasti med nosečnostjo. Na splošno gre za posledico visoke ravni estrogena v primerjavi z nizko ravnijo progesterona, kar povzroča višjo stopnjo pigmentacije kože.

Starost: starostne pege so tesno povezane z izpostavljenostjo soncu, zato jih proizvaja melanin, naravni pigment, ki se proizvaja hitreje kot odziv na ultravijolično (UV) svetlobo. Starostne pege nastanejo na koži, ki je bila dlje časa izpostavljena soncu, ko se melanin nabira ali tvori v velikih količinah.

Po aknah/vnetju kože: pigmentni madeži, znani tudi kot postvnetna hiperpigmentacija (PIH), niso nujno brazgotine. So z melaninom obogatene vijolične ali temne lise, ki se razvijejo, ko akne izginejo in so občasno dolgotrajnejše od samih aken. Luminous630  pomaga pri ciljnem delovanju na teh mestih, da jih posvetli in uravnoteži barve vaše kože.

Raziščite našo ponudbo krem proti pigmentnim madežem Luminous630, s katerimi boste dosegli bolj uravnoteženo polt.

 

Kako se znebiti pigmentnih madežev

Začnite svojo pot do svetle in enakomerne polti že danes z NIVEA Luminous. NIVEA priporoča dosledno uporabo izdelkov Luminous v vaši jutranji in večerni rutini nege kože. Naš dnevni fluid proti pigmentnim madežom Cellular Luminous630 bo vašo kožo ščitila ves dan, kar pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za pojav nove pigmentacije.

Zvečer kožo negujte z nočno kremo proti pigmentnim madežem Cellular Luminous630. Gre za izdelek, obogaten s hialuronsko kislino, ki čez noč obnovi kožo in uravnoteži novo proizvodnjo melanina, da prepreči nastanek novih pigmentnih madežev.