FILTRIRAJ
Razvrsti

Nega ustnic: Zaščita in nega za čudovite ustnice

Vaše ustnice so dnevno izpostavljene številnim stresnim situacijam. Sonce, nizke temperature in centralno ogrevanje neugodno vplivajo na občutljivo kožo ustnic. Koža na ustnicah, za razliko od kože na obrazu, ne vsebuje žlez lojnic niti zaščitnega maščobnega sloja, zato ustnice hitro postanejo suhe in razpokane ter izgubijo svojo naravno lepoto. Na voljo so številni izdelki za nego ustnic, ki lahko to preprečijo. Ustnice oskrbijo z vlago in jih zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Še več, prava nega za ustnice regenerira suhe, že poškodovane ustnice in pomaga zaceliti razpokane ustne kotičke. Ustnice spet postanejo mehke, voljne in zdrave, kar bodo opazili tudi drugi.

Pravi balzam za ustnice za vse potrebe

Tako kot NIVEA izdelki za nego obraza, so tudi naši Labello izdelki za nego ustnic narejeni za različne potrebe. Denimo nizka pigmentiranost kože ustnic pomeni, da so ustnice le malo zaščitene pred škodljivimi UV-žarki. Zato je na primer na plaži priporočljivo, da uporabimo izdelke za nego ustnic, ki vsebujejo UV-zaščito. Pozimi pa je pomembno, da uporabimo posebej bogate negovalne izdelke. Izdelki za nego ustnic se razlikujejo tudi po načinu nanosa in gostoti. Balzam za ustnice v obliki palčke se uporablja na enak način kot rdečilo za ustnice. Priročen pokrovček ga ščiti pred nečistočo.

Učinkovite sestavine za voljne in negovane ustnice

Labello uporablja širok nabor kakovostnih sestavin za bogato nego vaših ustnic. Ponašamo se z več kot 100-letno zgodovino v negi ustnic. Zato vam poleg izkušenj lahko ponudimo tudi številne inovacije. Rezultat so izdelki, ki negujejo in ščitijo vaše ustnice. Ste vedeli, da na primer, vlaženje ustnic z jezikom škodi vašim ustnicam? Kožo na ta način izsušite in razdražite. Po drugi strani pa vam redna nega ustnic zagotavlja dolgotrajno zaščito. In lahko ste brez skrbi – v nasprotju z govoricami, vaše ustnice nikakor ne bodo postale odvisne od balzama za ustnice.

Nega, vonj in barva – izbira je vaša

V Labello izdelkih za nego ustnic so učinkovite negovalne in zaščitne sestavine združene s kozmetičnimi sestavinami za razvajanje čutil. Nežno negovanim ustnicam podarijo enakomeren, naraven videz in rahlo obarvanost. Bisernat sijaj ali bleščeči pigmenti dodajo vašim ustnicam poseben lesk, medtem ko aromatični vonji božajo vaše čute. Na voljo pa je tudi več izdelkov za nego ustnic, ki nimajo nikakršnih kozmetičnih dodatkov. Izdelki za moške nimajo leska ali vonja, le visoko kakovostno in učinkovito formulo za zdrave in negovane moške ustnice.