• Vsi
  • Dnevna krema
  • Maska in piling za obraz
  • Maska za obraz
  • Nočna krema
  • Obarvana krema
  • Podlaga
  • Serum za obraz
FILTRIRAJ
Razvrsti

Odkrijte

Izdelke za nego obraza

*Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime blagovne znamke v kategoriji nege kože; vrednost maloprodaje v letu 2022.

 

Vaša koža je unikatna, prav tako kot vi

Da bi našli popolno nego za vaš obraz, morate najprej vedeti, kateri je vaš tip kože, saj boste le tako lahko izbrali izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu kože. Ali imate pogosto občutek zategovanja ter suhe kože? Je vaša koža nagnjena k nepravilnostim? Ste občutljivi na močno svetlobo ter izredne temperature? Ne glede na to ali imate mešano, suho, normalno, občutljivo ali pa kožo nagnjeno k nepravilnostim, boste zagotovo našli popolno nego za vaš obraz med NIVEA izdelki, namenjenimi negi obraza. Tako boste suho kožo oskrbeli z intenzivnim vlaženjem, občutljivo kožo negovali s še posebej nežno formulo ter učinkovito pripomogli k zmanjšanju nepravilnosti ter mastnega leska z nego za mastno kožo.

Posebna nega obraza za posebne potrebe

S staranjem se naša koža spreminja. Celice se tako začnejo obnavljati bolj počasi, proizvajajo manj kolagena, koža pa izgublja vlago in elastičnost. NIVEA center za raziskavo kože je s tem namenom razvil posebno nego obraza za potrebe zrele kože. Njena inovativna formula tako vidno zmanjšuje gube, preprečuje nastanek novih ter koži daje svež in mladosten videz. Sončni ultravijolični žarki imajo še posebej močan vpliv na prezgodnje staranje kože, saj smo jim zaradi njihove sposobnosti prodiranja tudi čez steklo vsakodnevno izpostavljeni. Prav zaradi škodljivega vpliva teh žarkov imajo NIVEA izdelki za dnevno nego obraza ZF 15 ali ZF 30 ter poseben UVA-filter. Za vse tiste, ki jim ni pomembna le nega kože obraza, temveč tudi ton kože, pa je pravi odgovor obarvana krema. Izbirate lahko med več NIVEA obarvanimi kremami za različne tipe kože. BB krema tako zagotavlja še posebej brezhibno polt in ne samo vlage ter zaščite, ampak hkrati daje učinek lahkotnega ličila, skrije nepravilnosti ter daje mehak zaključek.

NIVEA rutina nege obraza, ki razume vašo kožo

Da bi ohranili vašo kožo lepo in sijočo, je pomembno, da vzpostavite redno rutino nege kože, ki naj poleg dnevne nege za obraz vključuje tudi nočno nego ter posebno nego za predel okoli oči. Izbirajte izdelke iz iste linije, da bodo vsi ustrezali točno določenim potrebam vaše kože, ter da si boste tako zagotovili zaželen končni učinek. Del nege obraza je seveda tudi primerno čiščenje obraza, kjer je pomembno, da med čistilnim mlekom in tonikom za obraz, čistilnim gelom, čistilnim oljem, micelarno vodo, čistilnimi robčki ter pilingom, izberete tistega, ki kar najbolj ustreza vašemu tipu kože."