Dnevna in nočna krema za obraz se izvrstno dopolnjujeta

RAZLIKA MED DNEVOM IN NOČJO

Lepa koža potrebuje vsakodnevno lepotno nego. Odkrijte, kako lahko najbolje skrbite za svojo kožo s pomočjo dnevne in nočne kreme glede na tip vaše kože.

Zaščita in nega kože za ves dan

Vsak dan v življenju ženske je drugačen in ima svoj ritem. Zato mora biti vaša koža v vsakem trenutku primerno negovana. Čez dan mora biti koža zaščitena pred okoljskimi vplivi, ponoči pa potrebuje podporo pri regeneraciji. Dnevna in nočna krema sta ustvarjeni glede na potrebe vašega tipa kože in zagotavljata zdravo kožo in sijoč ten.

Dnevna in nočna krema: zaščita in regeneracija kože

Čez dan potrebuje vaša koža vlago in zaščito:
  • Nanesite svojo kremo zjutraj po čiščenju obraza. Vaša dnevna krema kožo navlaži in deluje kot zaščita proti okoljskim vplivom.
  • Dnevna krema z antioksidanti nevtralizira proste radikale in zaščiti kožne celice pred oksidativnim stresom.
  • Ste čez dan veliko zunaj? Uporabite dnevno kremo z zaščitnim faktorjem. Tako zaščitite svojo kožo pred soncem in preprečite staranje, ki ga povzroča sončna svetloba.
  • Obarvane dnevne kreme podarijo vaši kožo še posebej svež in gladek videz.

Dnevna nega: zaščita pred UV-žarki

Sončna svetloba je eden glavnih vzrokov za prezgodnje staranje kože. Zato je priporočljivo uporabljati dnevno kremo z zaščitnim faktorjem, kot sta na primer NIVEA vlažilna dnevna nega ali NIVEA hranilna dnevna nega.

Kako se vaša koža obnavlja medtem, ko spite

Nočna krema vsebuje hranilne sestavine in je še posebej bogata, saj se, medtem ko spimo, v koži veliko dogaja. Izločajo se različni hormoni (in druge snovi), odgovorni za regeneracijo celic. Tudi kroženje krvi in zaloga hranil sta večja kot čez dan. Nočne kreme skupaj z zdravilnim spancem vzpodbujajo obnovo kože. Anti-age sestavine so prav tako pomembne v vaši nočni negi. NIVEA CELLular Anti-Age nočna krema s celično aktivnimi sestavinami podpira naravni proces regeneracije kože, izboljša obnovo in zagotavlja mladostnejši videz.

Dnevna in nočna krema: lepa koža na celem obrazu

Za nego celotnega obraza dnevna in nočna krema nista dovolj. Koža okrog oči je namreč posebej tanka in občutljiva. Bogata krema za kožo okrog oči z veliko vlage pomaga preprečiti nastajanje drobnih linij in gubic pod očmi.

Zaščita za kožo okrog oči

Koža na vašem obrazu je zaščitena ves dan z dnevno in nočno kremo, primerno za vaš tip kože. Toda občutljiva koža okrog vaših oči potrebuje dodatno pozornost. Uporabite kremo za okrog oči s sestavinami, kot sta hialuronska kislina in Q10, kot sta NIVEA Cellular anti-age ali NIVEA Q10plus

Privoščite si lepotni spanec!

Privoščite si lepotni spanec in se nagradite z vsaj 7 do 8 ur spanja na noč. Bolje boste spali, če si boste svoj večerni obrok in kavo privoščili vsaj 2-3 ure preden se boste odpravili v posteljo. Bodite pozorni na ogrevan zrak, saj ta vašo kožo izsuši.

Dnevna in nočna krema: za potrebe vaše kože

Ključ do uspeha ni samo v sestavinah, temveč tudi v različnosti strukture dnevne in nočne kreme ter kreme za okrog oči. Prava dnevna krema je lahka, se hitro vpije in koži podari mat videz. Zato je idealna kot osnova za ličenje. Nasprotno pa je nočna krema bolj bogata in gosta. Dlje časa se obdrži na koži in zato deluje vso noč. Občutljiv predel okrog oči navlažimo z lahko teksturo. Izberite kremo za okrog oči, ki se hitro vpije in je hkrati zelo vlažilna. NIVEA Q10PLUS Energy roll-on je zelo primeren za uporabo podnevi: ohladi in zmanjša oteklino okrog oči. NIVEA CELLular Anti-Age nega za okrog oči je bogatejša in vidno zgladi prve gubice.

Le dva koraka do sanjsko lepe kože

Odkrijte dva preprosta NIVEA nasveta, ki vam bosta pomagala, da bo vaša koža sijoča in mladostna.

Že veste vse o Q10?

Odkrijte, zakaj prav izdelki za nego obraza s koencimom Q10 predstavljajo najboljšo podporo za nego vaše kože.

Že poznate najboljši trik do čudovite kože?

Poleg primerne nege za vaš tip kože, ne pozabite na preprost trik: krepčilen lepotni spanec.