• Vsi
  • Članek
  • Članek
  • Video
  • Vodič
FILTRIRAJ
Razvrsti

Skrbite za svojo kožo, da bo sijoča in lepa 


Da bi za kožo lahko ustrezno skrbeli, je pomembno, da poznate tip svoje kože. Koristno je vedeti, kaj vašo kožo najbolj obremenjuje in kako jo morate pravilno negovati, da bo ostala lepa. NIVEA vam zato s številnimi strokovnimi vsebinami pomaga pri negi in odločitvah za nakup ustreznih izdelkov. Dovolite nam, da vam pomagamo do lepe kože zdravega videza, v kateri se boste počutile odlično. Naši strokovni nasveti vas bodo usmerjali pri izbiri primernih izdelkov in vas opozorili na morebitne nepravilnosti v negi.


Kakšen je vaš tip kože? 


Pri negi obraza morate najprej dobro poznati svojo kožo. Se vam pogosto pojavijo mozolji in ogrci? Je vaša koža občutljiva, suha, morda mastna? Če pri izbiri izdelkov upoštevate svoj tip kože, boste lahko izbrali prave NIVEA izdelke, ki vam bodo prinesli želene rezultate. Pomoč pri določanju vašega tipa kože lahko poiščete v naših člankih, kjer boste našli številne praktične nasvete tudi za druga področja nege. Članke lahko preprosto poiščete s pomočjo filtra, ki vam bo pomagaj zožiti iskanje, da boste do želenih informacij prišli v najkrajšem času.


Izberite ustrezno nego za svojo kožo


Vaša koža je unikatna tako kot vi. Potrebe pri negi kože se pri vsakem posamezniku nekoliko (ali pa precej) razlikujejo. Izbira pravega izdelka za vzdrževanje lepe in zdrave kože je pomembna, saj pravilen izbor pomeni čudovito izkušnjo, napačen pa je izguba denarja. Zato je pomembno, da že pred nakupom natančno veste, kaj potrebujete. Nasveti na naši strani so pripravljeni tako, da vam pomagajo določiti prave potrebe vaše kože in izbrati kakovostne NIVEA izdelke, ki vam prinesejo najboljše rezultate.