Naj vam bodo naši nasveti v navdih


Če se dobro počutite v svoji koži, ste tudi videti bolj sveži in zdravi. Včasih vas morda ob živce spravlja celulit na stegnih, včasih si želite spremeniti frizuro, včasih pa si želite preizkusiti svojo kreativnost. Na spletnem mestu NIVEA boste našli odlične izdelke za nego telesa in las, za ženske, moške in otroke, pa tudi ideje za izboljšanje razpoloženja, telesne forme in preživljanje prostega časa. Zabavajte se in eksperimentirajte z nami!


Zdravo življenje ni tako težko


Sodobni hiter ritem življenja in dolgi delavniki nas lahko popolnoma izčrpajo. Pomagali vam bomo ohraniti ravnotežje. Za vas smo pripravili nasvete za vadbo doma in izbrali zdrave recepte, pomagali vam bomo do wellnessa kar v domači kopalnici in vam svetovali, kako do boljšega spanca. Po napornem dnevu vam za sprostitev priporočamo jogo in meditacijo. Že kratka vadba ima lahko izjemno sproščujoč učinek na telo, prepričajte se sami.


Nega kože, ki jo lahko naredite sami


Ste na dopust pozabili odnesti svojo najljubšo masko za obraz ali pa ste ravno želeli narediti piling in ugotovili, da vam ga je zmanjkalo. Kaj pa zdaj? Pobrskajte po domači shrambi ali hladilniku in sami naredite naravni piling za obraz, milo ali gel za tuširanje. Včasih se hranljive sestavine, ki jih vaša koža potrebuje, skrivajo kar v domačih omaricah. Uporabite jih in si izdelajte masko za obraz, ki bo vaš obraz hitro in učinkovito osvežila. Recepte lahko poiščete s pomočjo filtra na naši spletni strani.