Življenjski stil

Nasveti, kako si olajšati življenje

Vključite zdrave navade v svoj življenjski slog

akovosten spanec in zdrava jutranja rutina sta pomembna dejavnika za produktiven dan. Priporočljivo je, da spite osem ur, tako se v nov dan zbudite spočiti in sveži. Vzemite si dovolj časa za zajtrk, ki vam bo dal energijo za jutranje obveznosti. Poglobite se v naše NIVEA članke - med drugim, vam bomo razkrili odlične zdrave prigrizke, primerne za aktiven življenjski slog, zato ne boste več imeli izgovorov za preskakovanje obrokov.


Čas je za sprostitev


Hiter tempo življenja stresno učinkuje na telo in duha. Brez skrbi, imamo načine, kako lahko kljub dinamičnemu življenju poskrbite za ravnotežje. Z masažo, meditacijo, jogo in wellnessom. Toda ni vam treba zapravljati časa in denarja z obiskom spa centrov, saj si lahko svojo mini wellness oazo pričarate kar doma. Poskrbite za prijetno temperaturo in odišavite prostor z dišavo, ki bo pobožala vaša čutila. Izklopite telefon in odstranite vse dejavnike, ki bi lahko zmotili vaše trenutke sproščanja. 


Stran s stresom


Naporna služba, natrpan urnik, hitre življenjske spremembe - to je le nekaj dejavnikov, ki nam povzročajo stres, kar negativno vpliva na naše zdravje. Na srečo imate stres lahko pod kontrolo – naši NIVEA nasveti in članki za blažitev stresa vam bodo v pomoč pri ohranjanju odlične telesne in mentalne kondicije.