ŠČITI VAS IN VAŠA NAJLJUBŠA OBLAČILA

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE

NAJLJUBŠI KOS OBLAČILA

VSAK IMA SVOJ NAJLJUBŠI KOS OBLAČILA

Ker nas spomni na posebne trenutke v življenju, nam podari potrebno samozavest, ali se v njem preprosto počutimo dobro. Zato si zasluži posebno pozornost - NIVEA Black & White Invisible s kar petkratno zaščito!NAŠA OBLJUBA

EN DEZODORANT, PETKRATNA ZAŠČITA

Dezodorant NIVEA Black & White Invisible smo razvili v sodelovanju s strokovnjaki za tekstil z Inštituta Hohenstein, da vam lahko ponudimo zanesljivo zaščito pred potenjem. Njegove prijetne ženstvene dišave zaustavijo NEPRIJETNE VONJAVE. Hkrati se kar 48 ur učinkovito bori proti POTENJU. Vaša oblačila ščiti pred MADEŽI in pomaga obdržati njihovo prvotno barvo. Ne pušča SLEDI na koži in oblačilih ter zahvaljujoč odlični formuli, primerni za vsakdanjo uporabo, preprečuje DRAŽENJE kože. Tako boste vi in vaš najljubši kos oblačila popolnoma zaščiteni, ne glede na to, kakšne izzive vam prinaša nov dan.

NIVEA MEN BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT - POPOLNA ZAŠČITA TUDI ZANJ!

Zagotovite mu najučinkovitejšo zaščito z dezodorantom NIVEA Black & White Ultimate Impact s petkratno zaščito! Dokazano najboljši soigralec, ki bo poskrbel, da bosta on in njegov najljubši kos oblačila popolno zaščitena - v vsaki situaciji!


X5 ANTI-FORMULA

ZAŠČITITE SVOJ NAJLJUBŠI KOS

ZA VAS IMAMO ŠE VEČ ODLIČNIH NASVETOV

Mestno življenje je polno razburljivega dogajanja in vznemirljivih priložnosti. Sledite našim modnim in lepotnim nasvetom, s katerimi boste vedno izstopali.
masculine-chic-inspiration

URBANA MODA ZA MESTNA DEKLETA

Sledite našemu vodiču in odkrijte, katere modne dodatke in oblačila potrebujete, da boste vedno izstopali iz množice.

PREPROSTEJŠE KOT LIČILO IN BOLJ NEGOVALNE

Nimate časa za zahtevno ličenje? Preizkusite negovalne blazinice NIVEA 3 v 1 za enakomerno, mladostno sijočo polt.