FILTRIRAJ
Razvrsti

Odkrijte novosti NIVEA
Vas zanimajo aktualni novi izdelki NIVEA? Tu boste našli vse novosti in mimogrede morda odkrili svoj novi najljubši izdelek, prav tako pa lahko poiščete več informacij o že priljubljenih izdelkih NIVEA. Pomagali vam bomo poiskati najprimernejše izdelke za vaš tip kože in las. Pripravili smo številne nasvete, kako do zdravih las in lepe kože, zabavne vodiče za oblikovanje frizure, nego različnih tipov kože in pravilno uporabo naših izdelkov. Iščete primerno darilo za družino ali prijatelje? Darilni seti NIVEA, toaletne vode ali morda le majhne pozornosti kot je Labello balzam za ustnice, bodo vaše najdražje zagotovo razveselile.

Vse, kar potrebuje vaša koža
Preverjene klasike in povsem novi izdelki - na enem mestu vas čakajo številni NIVEA izdelki za nego različnih tipov las in kože. Naši strokovnjaki so pripravili informativne članke in nasvete, kako pravilno uporabljati kozmetične in higienske izdelke, da boste dosegli želene rezultate. Pri iskanju si pomagajte s filtri, da boste hitreje našli želeni izdelek. Zelo smo ponosni na naše izdelke z vrhunskimi in kakovostnimi sestavinami ter hvaležni za zaupanje, ki nam ga izkazujete že 100 let. Tu smo za vas.

Si želite preizkusiti nekaj novega?
Vaše mnenje zelo cenimo, zato nenehno razvijamo nove izdelke, ki so v skladu z željami in potrebami uporabnikov naših izdelkov. Kozmetika s sestavinami naravnega izvora, biorazgradljiva embalaža, najčistejša kakovost koencima Q10, ki je trenutno dostopna na trgu, trendovske barve Labello balzama za ustnice ... to je le nekaj novosti v naši ponudbi. Odkrijte jih še več!