• Vsi
  • Dezodorant v spreju
  • Dezodorant v stiku
  • Roll-on dezodorant
FILTRIRAJ
Razvrsti

Svežina in dolgotrajna zaščita za moške NIVEA MEN

Z NIVEA MEN dezodoranti boste vsak dan začeli sveži, z zanesljivo zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem pa boste lahko uživali še ure in ure. Še več, NIVEA MEN dezodoranti za moške imajo koži prijazne formule in so na voljo v širokem naboru značilno moških vonjev.

Dezodoranti za moške v spreju: klasika za vsakdanjo rabo

NIVEA MEN dezodoranti v spreju učinkujejo še posebej sveže in so nesporni zmagovalci med deodoranti za moške. Njihove aktivne in negovalne sestavine se hitro, zlahka in enakomerno razpršijo po koži z enim samim pritiskom na gumb, za njimi pa ostaneta svež vonj in prijeten občutek pod pazduho. So popolna izbira za moške, ki se jim zjutraj vedno mudi in se želijo kar najhitreje obleči. Naš nasvet: za maksimalno učinkovitost deodorant v spreju pred uporabo vedno dobro pretresite.

Deodoranti za moške v roll-onu ali stiku: priročni in kompaktni

Iščete deodorant, ki ga lahko nanesete hitro in natančno takoj po jutranji vadbi? Priročni roll-on aplikator vam to zlahka omogoča. Če iščete tudi deodorant priročne velikosti, z nevsiljivim vonjem, je deodorant v stiku ali roll-onu pravi odgovor. Praktični NIVEA MEN moški deodoranti v stiku in roll-oni se natančno nanesejo, njihova kremasta formula pa za seboj pusti zaščitni film na koži. Imajo še kakšno prednost? Seveda! Zavzamejo čisto malo prostora v športnih torbah ali kovčkih.

Deodorant ali antiperspirant?

Deodorant zagotavlja zanesljivo zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem, a ne preprečuje potenja. Deodoranti učinkovito zavirajo rast bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj. Antiperspiranti pa vas ščitijo tudi pred potenjem. Moški, ki se po naravi ne potijo močno ali ne želijo vplivati na naravno potenje pod pazduhami, bodo zadovoljni z uporabo deodoranta. Prav tako naj deodorante izbirajo tisti moški, ki se želijo izogniti aluminijevim solem. Po drugi strani pa so za moške, ki se izdatneje potijo, ali želijo zmanjšati količino potenja, optimalna izbira antiperspiranti NIVEA MEN.

NIVEA MEN dezodoranti za posebne potrebe

Naj bo zaščita, ki jo omogočajo deodoranti za moške še tako učinkovita, nekateri deodoranti za seboj puščajo nadležne sledi na oblačilih. Zato smo razvili naše priljubljene NIVEA MEN Invisible Black & White dezodorante, ki omogočajo zaščito pred belimi sledmi na temnih oblačilih in zmanjšujejo nastanek rumenih madežev na svetlih oblačilih. Tudi stres in mentalni napori lahko povzročijo prekomerno potenje, zato NIVEA MEN Stress Protect dezodorant vsebuje posebno kombinacijo dveh sestavin proti potenju, ki pomagajo nadzorovati potenje tudi v najbolj stresnih situacijah, s tem pa vam zagotavljajo zanesljivo 48-urno zaščito. NIVEA MEN Deep antiperspirant sprej za moške vsebuje učinkovito formulo z ogljem in ščiti pred potenjem in bakterijami ter nudi dolgotrajen občutek suhosti in čiste kože kot po tuširanju ves dan. Brez skrbi pa ste lahko tudi moški z občutljivo kožo, saj NIVEA MEN dezodorant antiperspirant Sensitive Protect sprej za moške z izvlečki kamilice in avokadovega olja nudi zanesljiv nadzor nad potenjem brez draženja kože.