VLAŽI IN ŠČITI KOŽO

MLEKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM NIVEA SUN

Mleko za zaščito pred soncem NIVEA SUN kožo varuje pred sončnimi opeklinami in jo ob tem dolgotrajno vlaži. Vodoodporna formula z zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem zagotavlja optimalno zaščito za brezskrbne užitke na soncu.
 
Mleko in losjon za sončenje - za zaščito in nego kože

Sonce nas oskrbi z nujno potrebnim vitaminom D, poskrbi za dobro razpoloženje z uravnavanjem hormonov in potemni našo polt, da postane zapeljivo rjave barve. Po drugi strani pa lahko preveč sonca poškoduje našo kožo. Učinkovita zaščita s primernim losjonom, mlekom ali kremo za sončenje je torej nujna za brezskrbne užitke na soncu. NIVEA SUN losjon za zaščito pred soncem Protect & Moisture z učinkovito UVA-/UVB zaščito varuje kožo pred sončnimi opeklinami in jo ob tem dolgotrajno vlaži. NIVEA SUN losjon za zaščito pred soncem Protect & Bronze združuje zanesljivo zaščito in naravno porjavelost kože, saj vsebuje naravni rastlinski izvleček, ki pospeši tvorbo koži lastnega melanina. Za zaščito nežne otroške kože pa izberite NIVEA Sun Kids losjon za otroke. 

NIVEA SUN za brezskrbne užitke na soncu

Zaščita, ki jo daje izdelek za zaščito pred soncem, je odvisna od količine nanesenega izdelka. Zato izdelek za zaščito pred soncem obilno nanesite na vse predele kože. S ponovnim nanosom ne morete povečati zaščitnega učinka. Prav zato je pomembno, da že pri prvem nanosu uporabite visok zaščitni faktor. Reden nanos izdelka po otiranju, plavanju ipd., vendar najmanj vsaki 2 uri, bo pomagal ohranjati izbrano raven zaščite. Svetujemo vam zmerno sončenje, kar pomeni, da se soncu ne izpostavljate predolgo in ne takrat ko je najmočnejše, pri čemer vedno uporabljajte NIVEA SUN losjon ali mleko za zaščito pred soncem. Po sončenju na kožo obvezno nanesite vlažilno nego po sončenju, ki kožo pomiri, osveži in ji pomaga pri regeneraciji.