NIVEA Q10 krema

NIVEA Q10 – PRAZNUJEMO 25 LET 🥳

Ste vedeli, da so leta 1998 prav Beiersdorfovi strokovnjaki prvi uporabili koži lasten koencim Q10 v kremi za nego zrele kože? Q10 je danes ena od najpomembnejših aktivnih sestavin v anti-age negi, saj izboljša oskrbo kožnih celic z energijo in okrepi zaščitni sloj kože. Rezultat je bolj gladka, čvrsta in vidno pomlajena koža.

 

V času, ko praznujemo 25 let od rojstva naše prve kreme Q10 proti gubam, se spominjamo kaj je pripeljajo do razvoja ene najbolj priljubljenih krem za nego obraza in želimo z vami deliti nekaj zanimivih dejstev, ki jih morda še niste vedeli.

 

Vabljeni v čudoviti svet NIVEA Q10!


NIVEA Q10 krema

Dr. Peter Mitchell je bil prvi, ki je dokazal, da ima koencim Q10 ključno vlogo pri oskrbi celic z energijo in za svoje delo prejel Nobelovo nagrado.
NIVEA Q10 krema

NIVEA strokovnjaki so na podlagi raziskav dr. Petra Mitchella uporabili koži lasten koencim Q10 v kremi za nego obraza in jo kot prvi ponudili na množičnem trgu.


NIVEA Q10 krema

Letno se po svetu proda 20 milijonov krem NIVEA Q10, ki sodijo med najbolj prodajane kreme za nego obraza na svetu!**
NIVEA Q10 krema

V naših izdelkih uporabljamo Q10, ki je 100 % enak naravno prisotnemu v vaši koži. Z redno uporabo v le 2 tednih povrne količino Q10, izgubljeno v 8 letih!**

PONOSNI, DA JE NIVEA Q10 POWER VAŠA PRVA IZBIRA ❤️


Dolgoletne izkušnje, nenehen razvoj in izboljšave ter vrhunska kakovost so ključni razlogi, da je bila krema NIVEA Q10 POWER najbolje prodajani izdelek za nego obraza v letu 2022 v Sloveniji.

Q10 krema št. 1

* NIVEA Q10 Power dnevna krema - št. 1 v Sloveniji. Izračun temelji na NielsenIQ podatkih panela maloprodaje za kategorijo nega obraza za obdobje zadnjih 12 mesecev, ki se konča z dec. 2022 na trgu Slovenije (Copyright © 2022, Nielsen Consumer LLC).

** Vir: Beiersdorf AG.

IZBERITE PRAVO KREMO Q10 ZA SVOJ TIP KOŽE

Linija izdelkov NIVEA Q10 je danes prilagojena različnim tipom kože, da lahko zadostimo prav vsem potrebam in željam. Kateri je vaš najljubši?

Q10 – NAJBOLJŠI PRIJATELJ VAŠE KOŽE

Odkrijte, kako deluje koencim Q10, kje vse ga lahko najdete in zakaj ga vaša koža potrebuje.