LUMINOUS

EKSPERT ZA VSE VRSTE PIGMENTNIH MADEŽEV

Našo družino NIVEA Celllular Luminous smo razširili z dvema novima odličnima izdelkoma. Sedaj vam s ponosom predstavljamo kar tri odlične serume Luminous za zmanjšanje pigmentnih madežev. Priljubljena linija, ki je prepričala že več kot milijon žensk po vsem svetu je popolna izbira za vse, ki želijo svojo kožo osvoboditi temnih madežev.

REVOLUCIONARNA SESTAVINA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM LUMINOUS630®

REZULTAT 10-LETNIH RAZISKAV

Že veste, da je LUMINOUS630®  rezultat kar 10-letnih zahtevnih raziskav? Znanstveniki NIVEA so si zastavili neverjeten izziv, ki so ga z leti premagali: rekreacijo encima, ki tvori pigment melanin. Za lažjo predstavo – testirali so več kot 50.000 aktivnih sestavin! Molekula, ki se nahaja pod številko 630, se je izkazala za najuspešnejšo pri uravnavanju nastanka pigmentacij in postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

Danes je sestavina LUMINOUS630® ključna v liniji serumov proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular Luminous. Deluje na celični ravni, da ponovno vzpostavi ravnovesje v proizvodnji melanina in vpliva na nastanek pigmentnih madežev. Njena dvojna formula deluje na obstoječe temne madeže, ki jih posvetli in zmanjša, ter uravnava tvorbo novih pigmentacij in z redno uporabo preprečuje njihov ponoven nastanek.

Naša linija serumov NIVEA Celular Luminous je dokazano učinkovita pri zmanjševanju različnih vrst pigmentnih madežev, kot so starostne pege, madeži od aken in temni madeži, ki so posledica hormonskih sprememb. Prvi rezultati so vidni že po 2 tednih uporabe.*

ZMANJŠAJTE PIGMENTNE MADEŽE IN ZASIJTE Z MOČJO CELLULAR LUMINOUS!

PRED IN PO TRETMAJU PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

 
MANJ KOT 2 TEDNA
Patentirana sestavina LUMINOUS630® deluje že od prvega dne uporabe.
 
2 TEDNA
Prvi vidni rezultati zmanjšanja pigmentnih madežev.
 
8 TEDNOV
Vidnost pigmentnih madežev se zmanjša za 50 %.
 
12 TEDNOV
Do 71 % manj vidni pigmentni madeži.

* Ob redni uporabi; po lastni oceni, 12-tedenska študija s serumom NIVEA Cellular LUMINOUS 630, 34 žensk, 2018.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS ZA VSE VRSTE PIGMENTNIH MADEŽEV - NAJ VAS PREPRIČAJO REZULTATI

Ženske, ki so imele na obrazu vidne pigmentne madeže, starostne pege in madeže od aken, smo prosili, da naj 12 tednov redno uporabljajo naše serume NIVEA Celllular Luminous. Pred prvo uporabo so prišle v naš laboratorij, in se nato vračale na 4 tedne, da smo lahko s pomočjo kamer z visoko ločljivostjo zabeležili njihov napredek v zmanjšanju madežev. Rezultati so dovolj zgovorni: tekom 12 tednov je bilo prisotno stalno izboljšane videza njihove kože, ki je postala bolj enakomerna in sijoča.

UPORABA – KORAK ZA KORAKOM

KAKO UPORABLJAMO SERUM PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM IN STAROSTNIM PEGAM?

  1. Na čisto kožo obraza nanesite 1-2 merici naprednega seruma NIVEA Cellular Luminous proti pigmentnim madežem ali seruma NIVEA Cellular Luminous Anti-age proti starostnim pegam.
  2. Nežno ga vmasirajte v kožo.
  3. Uporabite ga dvakrat dnevno – zjutraj in zvečer – v kombinaciji z dnevnim fluidom NIVEA Cellular Luminous oz. nočno kremo.

OPOZORILO: Izdelke za nego obraza s sestavino LUMINOUS630®uporabite največ štirikrat na dan. Izogibajte se stiku z očmi.

 

KAKO UPORABLJAMO SERUM PROTI MADEŽEM ZARADI AKEN?

  1. Na čisto kožo obraza nanesite 1-2 merici seruma NIVEA Cellular Luminous proti madežem zaradi aken.
  2. Nežno ga vmasirajte v kožo.
  3. Uporabite ga dvakrat dnevno – zjutraj in zvečer – pred vašo rutino nege kože.

OPOZORILO: Izdelka ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki, ki vsebujejo LUMINOUS630®. Ne nanašajte ga na vnete predele kože. Izogibajte se stiku z očmi.

PREIZKUSILE SO JIH TUDI ZNANE SLOVENSKE VPLIVNICE

Kaj imajo skupnega Eva, Anja in Noemi? Vse so preizkusile izbrane serume NIVEA Cellular Luminous proti pigmentnim madežem. Preverite, katere so izbrale in si oglejte njihove izkušnje.

Eva Centrih

Anja Širovnik

Noemi Žonta

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Za vas smo pripravili odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja v zvezi z linijo NIVEA Cellular Luminous.

V&O

ALI TRETMAJI PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM RES DELUJEJO?

Linija NIVEA Cellular Luminous je dokazano učinkovita pri zmanjševanju pigmentnih madežev, s prvimi vidnimi rezultati že po 2 tednih redne uporabe. Naša revolucionarna sestavina LUMINOUS630® deluje na celični ravni, da ponovno vzpostavi ravnovesje v proizvodnji melanina in zmanša vidnost različnih vrst pigmentnih madežev. Naš serum NIVEA Cellular Luminous je serum št. 1 na svetu* proti pigmentnim madežem, njegovi učinkovitosti pa zaupa več kot milijon žensk po vsem svetu.

* Vir: NielsenIQ, Market Track, tržna analiza serumov za nego kože proti pigmentnim madežem (kategorija, ki jo je določila stranka) v 36 državah (ki jih je določila stranka), vrednost prodaje, obseg prodaje po pakiranju, maj 2021–april 2022

ALI UPORABA IZDELKOV PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM POVZROČA STRANSKE UČINKE?

Serumi iz linije NIVEA Cellular Luminous so bili razviti za učinkovito zmanjševanje različnih vrst pigmentnih madežev in nego kože obenem. Patentirana sestavina LUMINOUS630® učinkovito deluje na celični ravni, da uravnava pigmentacijo. Ostale sestavine v formulah naših serumov imajo vlažilne in hranilne lastnosti, da naredijo kožo bolj gladko in sijočo, brez stranskih učinkov.

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM PRVE VIDNE REZULTATE UPORABE IZDELKOV PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM?

Po redni uporabi seruma NIVEA Cellular Luminous lahko prve vidne rezultate opazite že po 2 tednih. Po 8 tednih uporabe se vidnost pigmentnih madežev zmanjša za 50 % in po 12 tednih za kar 71 %.

*Ob redni uporabi; po lastni oceni, 12-tedenska študija s serumom NIVEA Cellular LUMINOUS 630, 34 žensk, 2018.

ALI SE MADEŽEV ZARADI AKEN SPLOH LAHKO ZNEBIM?

Madeži, ki so nastali zaradi aken, niso vselej permanentni, lahko pa traja tudi več let, da zbledijo sami od sebe. Da bi pospešili ta proces, lahko preizkusite serum NIVEA Cellular Luminous proti madežem zaradi aken ali napredni serum NIVEA Cellular Luminous proti pigmentnim madežem, saj oba izdelka delujta na madeže na celični ravni. Pigmentni madeži običajno potemnijo na soncu, zato je priporočljiva uporaba izdelkov za zaščito pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem.