NEGOVALNA BLAZINICA CELLULAR CUSHION 3 V 1

Negovalna obarvana blazinica s hialuronsko kislino, za nežno prekrivanje in 24-urno vlaženje.

PREPROSTEJŠE KOT VSAKO LIČILO. IN BOLJ NEGOVALNE.

Za mladosten, svež videz – z naravnim teniranjem, 24-urnim vlaženjem in hialuronsko kislino.
Nimate časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1. Inovativna negovalna formula koži podari enakomerno, mladostno sijočo polt. Povsem preprosto in brez potrebe za dodatnim nanašanjem ličil.

VISOKO UČINKOVITA NEGA IN SIJOČA POLT

sestavina-cellular-cushion
Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 intenzivno neguje kožo in jo oskrbi s 24-urno vlago. Za enakomerno gladko polt in sijoč, svež videz.
cellular-cushions
Majhna, praktična in priročna: negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 je idealna za na pot in se odlično prilega v vsako torbico. Priloženo ogledalo omogoča povsem enostavno osvežitev polti kjer koli že boste.
cellular-cushions-vlazenje-koze
Negovalna blazinica, obogatena s hialuronsko kislino in kreatinom, koži podari mladosten videz. Zaščitni faktor 15 ščiti kožo pred UV-sevanjem in prezgodnjim staranjem.
sestavine-cellular-filler-cushions
ozadje-cellular-blazinice

AJDA SITAR JE IZBRALA NIVEA CELLULAR CUSHION 3 V 1

Lepotna in modna blogerka je navdušena nad negovalnimi blazinicami NIVEA Cellular Cushion 3 v 1. Vas zanima, zakaj?

Ajda Sitar ima nov lepotni trik!

Lepotna blogerka prisega na hitre in učinkovite rešitve, zato je navdušena nad negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1. Prepričala jo je s svojo nežno prekrivnostjo in vlažilno formulo s hialuronsko kislino, ki ji podari sijoč in naraven videz. Zaradi enostavnega nanosa in priročne embalaže pa je že postala obvezna oprema njene torbice.
NIVEA Cellular Cushion in Ajda Sitar

Preverite, kaj je prepričalo Ajdo - oglejte si video!


USTREZEN ODTENEK ZA VSAKO POLT

ODGOVARJAMO NA 3 NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O NEGOVALNI BLAZINICI

1. Ali moram pred uporabo nanesti kremo za obraz?

Lahko, ni pa obvezno. Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 namreč vsebuje negovalne sestavine, ki poskrbijo, da je vaša koža navlažena. Predvsem v poletnih mesecih je to še posebej priročno, saj kože ne želite obremenjevati z dodatnimi sloji.

2. Kako se nanaša?

V embalaži negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 prejmete tudi blazinico, ki je namenjena enostavnemu nanosu. Z njo zlahka enakomerno nanesete izdelek na kožo obraza, barvni pigmenti pa nežno prekrijejo nepravilnosti in se prilagodijo tenu kože ter poudarijo njen mladostni sijaj. Po želji lahko blazinico nadomestite tudi z najljubšim čopičem ali gobico za nanašanje podlage (beauty blenderjem).

3. Za katero starost je primerna?

Ena izmed glavnih sestavin negovalne blazinice je hialuron, ki kožo učinkovito neguje in ji zagotavlja 24-urno navlaženost. Če je vaš cilj ustvariti svež in negovan videz kože, je blazinica prava izbira, ne glede na starost.

 
cushion-nega-obraza

PREBERITE NIVEA NASVETE

Sanje vsake ženske je negovana koža, ki žari od znotraj navzven. Preverite, kako do čudovite kože s pomočjo NIVEA izdelkov in nasvetov!

Preprečite prezgodnje staranje kože

Naučite se prepoznati prve znake staranja kože. Pokazali vam bomo, kako lahko s pravilno nego in izbranimi izdelki vaši koži povrnete elastičnost.

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!