NEGOVALNA BLAZINICA NIVEA 3 V 1

Z naravnimi pigmenti za popolno prekrivanje.

Inovacija

PREPROSTEJŠE KOT VSAKO LIČILO. IN BOLJ NEGOVALNE.

Nimate časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA 3 v 1. Inovativna negovalna formula z naravnimi pigmenti kožo neguje in ji podari enakomerno, mladostno sijočo polt. Na voljo v dveh različicah: NIVEA Q10plus s koencimom Q10 in NIVEA Hyaluron Cellular Cushion s hialuronsko kislino.

Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 intenzivno neguje kožo in jo oskrbi s 24-urno vlago. Za enakomerno gladko polt in sijoč, svež videz.

Majhna, praktična in priročna: negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 se odlično prilega v vsako torbico. Priloženo ogledalo omogoča povsem enostavno osvežitev polti kjer koli že boste.

Ne le, da vašo kožo globinsko vlaži in neguje, negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 vsebuje tudi zaščitni faktor 15, ki ščiti kožo pred UV-sevanjem in prezgodnjim staranjem.


Q10plus Cushion

NEGOVALNA BLAZINCA NIVEA Q10PLUS 3 V 1

Predstavljamo vam negovalno blazinico NIVEA Q10plus 3 v 1 s koži identičnim koencimom Q10 in z močnim anti-age učinkom.

NIVEA Q10PLUS 3 V 1 CUSHION

Izberite negovalno blazinico NIVEA Q10plus 3 v 1, če želite poleg prekrivanja nepravilnosti na koži zgladiti tudi drobne gube. Ključna sestavina tega izdelka je koencim Q10 – močan antioksidant, ki učinkovito deluje proti staranju kože in jo globinsko neguje.   

POPOLNA ANTI-AGE SESTAVINA

Koencim Q10 je dragoceni antioksidant, ki je naravno prisoten v naših celicah in pomembno prispeva k mladostnemu videzu kože. Kot del formule negovalne blazinice NIVEA Q10plus 3 v 1, koži identičen Q10 poskrbi za manj opazne gube in mladosten sijaj kože. 

PREDNOSTI NIVEA BLAZINICE S KOENCIMOM Q10

 • Vsebuje koži identičen koencim Q10.
 • Z anti-age učinkom za zmanjšanje gub.
 • Z naravnimi pigmenti, ki prekrivajo nepravilnosti.
 • 24-urno vlaženje.
 • Z ZF 15 za zaščito pred škodljivimi UV- žarki.
 • Na voljo v dveh različicah: srednji in temni.


Hyaluron Cellular Cushion

NEGOVALNA BLAZINICA NIVEA HYALURON CELLULAR 3 V 1

Odkrijte negovalno blazinico NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 za naravno prekrivanje in mladostno sijočo polt.

NIVEA HYALURON CELLULAR 3 V 1 CUSHION

Izberite negovalno blazinico NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1, če si želite popolno kombinacijo globinske nege kože in naravnega prekrivanja nepravilnosti. Hranljiva formula, obogatena s hialuronsko kislino in kreatinom poskrbi za mladostni sijaj kože in enakomerno polt.

S HIALURONSKO KISLINO

Vlažilni učinek hialuronske kisline je znanstveno dokazan, zato je postala nepogrešljiva sestavina izdelkov, ki upočasnjujejo staranje kože. Hialuronska kislina v negovalni blazinici NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 bo poskrbela za izboljšani tonus in mladosten sijaj vaše kože. Učvrstite in zgladite kožo v eni potezi.

PREDNOSTI NIVEA BLAZINICE S HIALURONSKO KISLINO

 • Formula, obogatena s hialuronom in kreatinom.
 • Za bolj čvrsto kožo in mladosten sijaj.
 • Z naravnimi pigmenti, ki prekrivajo nepravilnosti.
 • 24-urno vlaženje.
 • Z ZF 15 za zaščito pred škodljivimi UV- žarki.
 • Na voljo v treh različicah: svetli, srednji in temni.
 

Pogosta vprašanja

ODGOVARJAMO NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA V ZVEZI Z NIVEA NEGOVALNIMI BLAZINICAMI

1. Ali moram pred uporabo nanesti kremo za obraz?

Lahko, ni pa obvezno. Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 namreč vsebuje negovalne sestavine, ki poskrbijo, da je vaša koža navlažena. Predvsem v poletnih mesecih je to še posebej priročno, saj kože ne želite obremenjevati z dodatnimi sloji.

2. Kako se nanaša?

V embalaži negovalne blazinice NIVEA 3 v 1 prejmete tudi blazinico, ki je namenjena enostavnemu nanosu. Po želji lahko blazinico nadomestite z najljubšim čopičem ali gobico za nanašanje podlage (beauty blenderjem).

3. Kako prekrivna je?

Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 prekriva bolj kot BB krema in neguje intenzivneje od klasičnih pudrov. Njena prednost je, da prekrije nepravilnosti, ne pa tudi naravne lepote vaše kože. Za sijoč videz brez učinka maske. Namig: če si želite večje prekivnosti, preprosto blazinico uporabite večkrat.

4. Katero negovalno blazinico NIVEA 3 v 1 izbrati?

Izberite NIVEA Q10plus 3 v 1 Cushion, če želite poleg prekrivanja nepravilnosti zmanjšati tudi videz drobnih gub. NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 cushion pa je prava izbira za vas, če si želite kombinacijo globinske vlažilne nege kože in naravnega prekrivanja nepravilnosti.

 


Dodatni nasveti

PREBERITE NIVEA NASVETE

Sanje vsake ženske je negovana koža, ki žari od znotraj navzven. Preverite, kako do čudovite kože s pomočjo NIVEA izdelkov in nasvetov!

Preprečite prezgodnje staranje kože

Naučite se prepoznati prve znake staranja kože. Pokazali vam bomo, kako lahko s pravilno nego in izbranimi izdelki vaši koži povrnete elastičnost.

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!