NEGOVALNA BLAZINICA NIVEA 3V1

Z naravnimi pigmenti za popolno prekrivanje.

Inovacija

PREPROSTEJŠE KOT VSAKO LIČILO. IN BOLJ NEGOVALNE.

Nimate časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA 3 v 1. Inovativna negovalna formula z naravnimi pigmenti kožo neguje in ji podari enakomerno, mladostno sijočo polt. Na voljo je NIVEA Hyaluron Cellular Cushion s hialuronsko kislino.
24-vlazenje
Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 intenzivno neguje kožo in jo oskrbi s 24-urno vlago. Za enakomerno gladko polt in sijoč, svež videz.
negovalna-blazinica
Majhna, praktična in priročna: negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 se odlično prilega v vsako torbico. Priloženo ogledalo omogoča povsem enostavno osvežitev polti kjer koli že boste.
spf-negovalna-blazinica
Ne le, da vašo kožo globinsko vlaži in neguje, negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 vsebuje tudi zaščitni faktor 15, ki ščiti kožo pred UV-sevanjem in prezgodnjim staranjem.

Hyaluron Cellular Cushion

NEGOVALNA BLAZINICA NIVEA HYALURON CELLULAR 3 V 1

Odkrijte negovalno blazinico NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 za naravno prekrivanje in mladostno sijočo polt.
cellular-negovalna-blazinica

NIVEA HYALURON CELLULAR 3 V 1 CUSHION

Izberite negovalno blazinico NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1, če si želite popolno kombinacijo globinske nege kože in naravnega prekrivanja nepravilnosti. Hranljiva formula, obogatena s hialuronsko kislino in kreatinom poskrbi za mladostni sijaj kože in enakomerno polt.
hialuronska-kislina

S HIALURONSKO KISLINO

Vlažilni učinek hialuronske kisline je znanstveno dokazan, zato je postala nepogrešljiva sestavina izdelkov, ki upočasnjujejo staranje kože. Hialuronska kislina v negovalni blazinici NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 bo poskrbela za izboljšani tonus in mladosten sijaj vaše kože. Učvrstite in zgladite kožo v eni potezi.

PREDNOSTI NIVEA BLAZINICE S HIALURONSKO KISLINO

  • Formula, obogatena s hialuronom in kreatinom.
  • Za bolj čvrsto kožo in mladosten sijaj.
  • Z naravnimi pigmenti, ki prekrivajo nepravilnosti.
  • 24-urno vlaženje.
  • Z ZF 15 za zaščito pred škodljivimi UV- žarki.
  • Na voljo v treh različicah: svetli, srednji in temni.
 
Pogosta vprašanja

ODGOVARJAMO NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA V ZVEZI Z NIVEA NEGOVALNIMI BLAZINICAMI

1. Ali moram pred uporabo nanesti kremo za obraz?

Lahko, ni pa obvezno. Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 namreč vsebuje negovalne sestavine, ki poskrbijo, da je vaša koža navlažena. Predvsem v poletnih mesecih je to še posebej priročno, saj kože ne želite obremenjevati z dodatnimi sloji.

2. Kako se nanaša?

V embalaži negovalne blazinice NIVEA 3 v 1 prejmete tudi blazinico, ki je namenjena enostavnemu nanosu. Po želji lahko blazinico nadomestite z najljubšim čopičem ali gobico za nanašanje podlage (beauty blenderjem).

3. Kako prekrivna je?

Negovalna blazinica NIVEA 3 v 1 prekriva bolj kot BB krema in neguje intenzivneje od klasičnih pudrov. Njena prednost je, da prekrije nepravilnosti, ne pa tudi naravne lepote vaše kože. Za sijoč videz brez učinka maske. Namig: če si želite večje prekivnosti, preprosto blazinico uporabite večkrat.

4. Zakaj izbrati negovalno blazinico NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1?

NIVEA Hyaluron Cellular 3 v 1 cushion pa je prava izbira za vas, če si želite kombinacijo globinske vlažilne nege kože in naravnega prekrivanja nepravilnosti.

 
blazinice

Dodatni nasveti

PREBERITE NIVEA NASVETE

Sanje vsake ženske je negovana koža, ki žari od znotraj navzven. Preverite, kako do čudovite kože s pomočjo NIVEA izdelkov in nasvetov!

Preprečite prezgodnje staranje kože

Naučite se prepoznati prve znake staranja kože. Pokazali vam bomo, kako lahko s pravilno nego in izbranimi izdelki vaši koži povrnete elastičnost.

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!