(0)

Gel za tuširanje Ultra Fresh za moške

Biorazgradljiva formula
novo

Osvežite se z gelom za tuširanje NIVEA MEN Ultra Fresh v posebni, omejeni izdaji. Čistilni gel z negovalnimi lastnostmi in iskrivo aromo citrusov poživi in neguje vaše telo, obraz in lase.

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Čistilen
Prečiščevalen
Negovalen
Biorazgradljiva formula
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Osvežilna formula s svežim vonjem citrusov.
  • Primeren za telo, obraz in lase.
  • Ohranja pH-ravnovesje kože.
  • 99 % biorazgradljiva formula* brez mikroplastike.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 NANESITE
Nanesite gel za tuširanje na mokro kožo, pod tušem.
2 SPERITE
Temeljito sperite peno z vodo.

Odkrijte več o tem izdelku

Doživite edinstveno globinsko čiščenje z gelom za tuširanje NIVEA MEN Ultra Fresh za moške! Gel, prepojen s poživljajočo penečo dišavo citrusov poskrbi, da se boste po tuširanju počutili osvežene in revitalizirane. Njegove negovalne lastnosti med tem skrbijo za naravno ravnovesje vlage v vaši koži, ki je z vsakim tuširanjem hkrati globinsko očiščena. Kot nalašč za tiste, ki iščete rutino, ki kože ne le očisti, ampak ji daje tudi občutek osvežitve in negovanja. Za videz sijoče in zdrave kože. Gel za tuširanje smo ustvarili z mislijo na naravo - formula je namreč 99 % biorazgradljiva* in brez mikroplastike. Pohitite, saj bo gel na voljo le za kratek čas, ekskluzivno v drogerijah dm in drogerijah Tuš.

* Po določilih OECD ali podobnih metod.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 98653 (98653-01220-76)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Parfum, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cellulose, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Sodium Chloride, Citric Acid, Mannitol, Algin, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Limonene, Linalool, CI 77007

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)