Nasveti in triki za nego las

ODKRIJTE, KAJ POTREBUJEJO VAŠI LASJE

Umivanje, sušenje in oblikovanje: tako negujete svoje lase


Lepi lasje niso naključje. Da boste svojim lasem nudili kar najboljšo nego, morate najprej ugotoviti, kateri tip las imate. Številni NIVEA nasveti za nego las pa so v resnici primerni prav za vse tipe las.


Nasveti za nego kodrastih las

Ne le obraz in telo, tudi lasje potrebujejo intenzivno nego, sicer lahko postanejo suhi in lomljivi. Kodrasti lasje že po naravi potrebujejo več nege kot gladki lasje. Zato jim enkrat tedensko privoščite negovalno masko za lase. Poleg tega morate razviti svojo osebno rutino za nego las. Po umivanju lasem privoščite balzam za lase in jih, če je le mogoče, posušite na svežem zraku. Prevroč zrak iz sušilca za lase lahko škoduje vašim lasem.


Nasveti za nego gostih las


Četudi so vaši lasje težki in uporni, nikar ne obupujte. Kljub temu lahko iz njih ustvarite čudovite frizure. Po vsakem drugem umivanju uporabite balzam za lase in lase, če je le mogoče, posušite na zraku. Naš nasvet za oblikovanje: da bi ukrotili uporne lase, vmasirajte v konice ustrezno količino pene za oblikovanje.


Negovalna rutina za svilnate in zdrave lase


Le lasje polni volumna in sijaja delujejo zdravi, sicer so videti utrujeni in brez leska. NIVEA nasvet za nego las: privoščite svojim lasem intenzivno nego. Za optimalen učinek negovalnih sestavin jo pustite delovati nekaj časa, preden jo temeljito izperete. Vaši lasje bodo spet postali svilnato sijoči in z lahkoto jih boste razčesali.


Vsakdanji nasveti za nego las


Za videz bolj gostih las uporabljajte izdelke, ki so narejeni posebej za ustvarjanje večjega volumna. Polnost pričeske lahko dosežete tudi s sušenjem v nasprotni smeri rasti las, z glavo obrnjeno navzdol. Barvane lase sušite od korenin do konic s spiralnimi gibi, da boste iz njih izvabili zdrav, naraven sijaj. Kodraste lase je najboljše sušiti na svežem zraku, sicer pa uporabite difuzor za sušilnik. Poškodovane lase negujte s posebnimi hranljivimi maskami, ki jih lahko pripravite tudi doma, in se izogibajte vročemu zraku. Predvsem pa uporabljajte prave NIVEA izdelke za vaš tip las. Saj bodo lasje le tako videti zdravi in lepi.