Z Lauro Ponticorvo do kodrastih las


TRIJE PREPROSTI KORAKI DO KODRASTIH LAS

Oblikovanje čudovith kodrov ni tako težko kot ste morda mislili. Sledite preprostim nasvetom Laure Ponticorvo in pričarajte sproščeno vzdušje v kodraste lase.

Poletno sproščeni kodrati lasje: vaš novi sanjski videz

Kodrasti lasje se marsikomu zdijo nedosegljivi cilj, a pot do njih ni tako težka kot si mislite. Sledite našim nasvetom in trikom.

Spoznajte Lauro - modno in lepotno blogerko ter model

Model, popotnica, modna blogerka in medijska osebnost z nizozemsko – italijanskimi koreninami, Laura Ponticorvo, prisega na čudovite, a preproste frizure za dolge lase. Navdušeni smo, da bo z nami in vami delila svoje izkušnje v oblikovanju las! Laurin uspeh na Instagramu in pojavljanje tako na spletu kot resničnostni televiziji, so njeno prepoznavnost ponesli širom po svetu. Zato smo prepričani, da je prav ona tista, ki vam bo pomagala do še boljšega in lepšega videza. Na svojem YouTube kanalu Laura objavlja zabavne, uporabne nasvete in trike za boljše, srečnejše in bolj zdravo življenje, kot tudi različne lepotne tehnike za vse priložnosti. Večkrat tedensko objavlja tudi svoj lepotni vlog, v katerem se lepotnih tem loteva bolj poglobljeno. Sledite ji na poti do čudovitih kodrastih las.

Valoviti lasje: čudovita, brezčasna klasika

Vsi si želimo imeti čudovito skodrane lase. Gre za čudovit videz za vsako priložnost, ki ga boste ustvarili lažje kot si mislite!

Izpod Laurinih rok je vsaka frizura videti povsem preprosto

Oglejte si Laurin vodnik do sproščenih kodrastih las. V le treh preprostih korakih boste ustvarili valovite lase, ki ste si jih vedno želeli. In to kar mimogrede!
NIVEA-oblikovanje-las

IZDEKI ZA POPOLNO NEGO IN OBLIKOVANJE VAŠIH KODROV

Sproščeni kodri 1. Korak: uporabite lak za lase
Korak za korakom do sproščenih kodrastih las

Prvi korak: uporabite lak za lase, da boste svoje lase pripravili na novo frizuro.

Prvi korak je, da izberete tanjši pramen las. Če boste izbrali preveč las naenkrat, jih boste težko oblikovali in ne boste dosegli optimalnega učinka. Uporabite kanček laka za lase, denimo NIVEA Volume care, tako bo oblikovanje še lažje.
Sproščeni kodri 2. Korak: Uporabite kodralnik za lase
Korak za korakom do sproščenih kodrastih las

Drugi korak: čas je, da uporabite kodralnik za lase.

Izščešite posamezne pramene las, ki jih želite skodrati, da bodo ravni in brez vozličkov. Pramen za pramenom jih nekajkrat ovijte okoli kodralnika za lase in zadržite na mestu. Bodite pozorni na to, da lase kodrate v smeri stran od obraza.
Tretji korak: skrtačite lase.
Korak za korakom do sproščenih kodrastih las

Tretji korak: skrtačite lase.

Izvlecite kodralnik in pustite, da vaši prožni kodri naravno padejo. Uporabite ščetinasto krtačo in jo nežno povlecite skozi lase, da jih zgladite. Tako boste ustvarili videz svilnato mehkih, ravno prav nagajivih las.
Hitri nasveti za sproščene kodre
Nekaj hitrih nasvetov, preden se lotite kodranja las

Pena za lase vam bo v pomoč pred postopkom kodranja

Najbrž nam ni treba posebej poudarjati, da morajo biti vaši lasje čisti in suhi. Olja, ki se naberejo na laseh in lasišču vam namreč ne bodo v pomoč. Poleg tega si lahko pomagate tudi s peno za lase kot je Volume Care, ki ne bo izboljšala le videza vaših las, temveč tudi postopek kodranja.
Dodatni nasveti za spročene kodre
Nekaj hitrih nasvetov, preden se lotite kodranja las

Poenostavite valovito pričesko s pravimi izdelki za nego las

Ustvarjanje čudovitih kodrastih las je preprosto. Kaj pa pravite na to, da lahko proces še poenostavite? Uporaba laka za lase pred kodranjem bo postopek naredila še bolj enostaven, svoje pramene pa boste lažje ločili. Ključnega pomena je tudi uporaba prave krtače in kodralnika za lase.

laura ponticorvo frizura s figo

Z Lauro Ponticorvo do ljubke visoke fige

Ustvarite hitro in super trendi frizuro za vsak letni čas. Naj vas Laura korak za korakom vodi do popolne frizure s figo. Le štirje koraki vas ločijo od trendi visoke fige.