Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

frizura kot iz salona

Kako do frizure kot iz salona

Popoln volumen za popoln prvi vtis

Je pred vami pomemben dan in si želite, da bi bili vaši dolgi lasje videti kot iz salona? S pravo tehniko in nasveti vam bo to uspelo kar doma!

POPOLNA FRIZURA OD JUTRA DO VEČERA

YouTube zvezda Vanessa Ziletti razkriva, kako lahko popolno pričesko ustvarite kar sami.

#DareToStyle z @vanessaziletti

Vanessa Ziletti je italijanska YouTube zvezda iz Brescie, vzhodno od Milana. Leta 2010 je pričela ustvarjati in objavljati prve videe, ki so kmalu postali izjemno priljubljeni. Vanessa pa ni le modna in lepotna spletna zvezdnica, na svojem blogu z obiskovalci deli tudi vznemirljive avanture s potovanj.

Lepotni strokovnjakinji niso tuje ekstravagantne frizure. Če si želite v svojih laseh ustvariti tiste velike, čudovite valove, ki jih ponavadi občudujete na televiziji, ste na pravem mestu! Vse, kar potrebujete so pravi NIVEA izdelki, prava tehnika in nekaj nasvetov strokovnjakinje.

Pridružite se Vanessi pri njeni jutranji rutini in se naučite, kako do frizure kot salona v le nekaj preprostih korakih.

Kako do razmršene fige?

Vanessa Ziletti - razmršena figa

YouTube zvezdnica Vanessa Ziletti je za vas pripravila še en odličen video vodnik! Pokazala vam bo, kako lase speti v razmršeno figo. Oglejte si film in sledite njenim nasvetom za še eno vznemirljivo frizuro!