Kako posušiti kodraste lase


USTVARITE POPOLNE VALOVITE LASE

Si tudi vi želite v svoje dolge kodraste lase pričarati popolne valove? Naravna kodrolaska Paulien Tilstra vas bo korak za korakom popeljala do čudovite kodraste frizure.

Popolni kodrasti lasje od jutra do večera

Modna blogerka Paulien Tilstra vam bo pokazala, kako ukrotiti naravno kodraste dolge lase.

#DareToStyle s @paulientilstra

YouTube zvezdnica Paulien Tilstra ve, kako naporno je lahko življenje z majhnimi otroci. Mati dveh malih nadebudnežev živi na Nizozemskem, na svojem YouTube in Instagram kanalu pa redno deli utrinke iz svojega življenja. Večen nasmeh na njenem obrazu dokazuje, da je lahko vsaka mama rok zvezdnica. Njeno hektično življenje zahteva preproste in hitre modne in lepotne nasvete, ki jih Paulien z veseljem deli z ostalimi.

Jutra z malčki so vedno prekratka, zato mora biti lepotna rutina hitra in učinkovita. Če so tudi vaši lasje kodrasti in neukrotljivi, ste na pravem mestu. Paulien je za vas posnela video vodnik, ki vas bo do igrivo valovitih las popeljal le v nekaj minutah.

Kako pusušiti kodraste lase

Naj bo vsak dan pravi dan za super frizuro! Oglejte si video vodnik, ki ga je za vas pripravila Paulien Tilstra in sledite njenim preprostim nasvetom za čudovite kodre, ki bodo gotovo očarali. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov.

NIVEA Hairmilk Shine šampon

1. korak: Umijte lase

Preden se lotite svojih kodrov, lase temeljito umijte s šamponom NIVEA Hairmilk Natural Shine. Ne pozabite na lase nanesti tudi balzama.

NIVEA Hairmilk 7+ uporaba

2. korak: Popršite lase z balzamom

Po umivanju lase popršite z balzamom brez izpiranja NIVEA® Hairmilk – NATURAL SHINE. Tako boste lase pripravili na sušenje in olajšali njihovo česanje.

pena za lase - uporaba

3. korak: Dodajte peno za lase

Da bodo vaši kodri bolj obstojni, uporabite NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov. Pozabite na nadležno lepljenje, sprej prijetnega vonja preprosto nanesite in oblikujte pričesko!

zvijanje las - Paulien Tilstra

Mini nasvet: Zvijte lase

Da bodo vaši kodri še za kanček bolj definirani in lepi na pogled, posamezne pramene navijte okoli prsta.

sušenje kodrastih las - Paulien Tilstra

4. korak: Čas je za sušenje

Čas je, da pripravite sušilec za lase z difuzorjem. Nagnite glavo na stran in previdno posušite lase. Da bodo vaši kodri zares izstopajoči, nastavite sušilec na nizko temperaturo in hitrost. Že res, da boste tako lase sušili dlje, a se bo zagotovo izplačalo.

stresite lase - paulien tilstra

5. korak: Stresite lase

Ste za malce zabave? Zdaj, ko so vaši lasje posušeni, jih s prsti nežno pretresite. Skoraj ste že pri koncu.

Uporaba styling kreme - paulien tilstra

6. korak: Ukrotite neubogljive lase

Saj nočete, da bi vam ponagajali neukročeni lasje, kajne? Najlažji način, da jih ukrotite je, da na svoje kodre nanesete kanček kremnega gela NIVEA Care & Hold. Le še en korak do popolne pričeske!

uporaba laka za lase - paulien tilstra

7. korak: Popoln zaključek

Ostal nam je le še en korak do popolne frizure. Lase za konec popršite z lakom za lase NIVEA Care & Hold in vaši novi kodri bodo ostali na mestu!

Paulien Tilstra - paž frizura

Kako do romantične paž frizure

Se kar ne morete naveličati nasmejane Paulien? Preverite tudi njen drugi vodič do popolne frizure, v katerem vam bo pokazala, kako lahko svoje dolge lase v le nekaj korakih spremenite v romantično paž pričesko.